Nu am energie
-
0 0
Salut, am si eu o problema care imi afecteaza viata in mod direct si sincer ma simt foarte rau. Nu am chef de nimic, nu am niciun pic de energie si parca as avea nevoie de cineva care sa ma impinga de la spate. Stiti ceva suplimente, vitamine, medicamente care m-ar putea ajuta?
-
salut, inteleg prin ce treci si cred ca tine de caldura de afara, de temperaturile ridicate care ne seaca de puteri pe toti. eu, de la inceputul verii am inceput sa iau Women's Mega Ultra Energy de la GN. este perfect pentru astfel de stari si iti da energie. incearca-l si vei vedea ca te vei simti mult mai bine. nu ai nevoie de prescriptie de la medic si nici nu vei simti efecte secundare pentru ca este vorba de un supliment destinat sa te faca a te simti mai bine
-
Dragă Lavinia ,Mai întâi te duci la medicul tău de familie,(poate trăbă să te duci și la medicul Internist) Faci teste de examene Laborator.si Tratamentul care îți zice medicul acela îl faci,Poate ai.Anemie,lipsa de calciu,Vei vedea când faci testele la laborator,..Nu mai amâna și dute chear în săptămâna asta la medic....Doar Tratamentul dat de medic..îl vei lua..aștept răspunsul de la tine..Hai daca eram vecini vineam cu tine,Nu mai amâna. să te duci la medicul tau de familie....God Bless You..,
-
Te duci la medic, faci analize si cand vine vorba de suplimente cauta sa mananci cat mai sanatos, hrana vie. De ex Ligia Pop are retete minunate raw food, si nu numai ea. Evita pe cat posibil proteina animala, o sa vezi rezultatele... Citeste cartea Studiul China de dr Campbell, uita-te la documentare interesante la altamedicina.com, si complecteaza cu microalge curate de ex Imune + Kineto o bautura naturala care da energie, vitalitate.
Cred ca ai multe de facut...
Tu decizi ce este mai bun!Cu mare drag si ai grija de tine ca oboseala nu este o gluma.
-
Buna, am solutia pentru tine, lipsa de energie e datorata corpului lipsit de oxigen, astfel exista o gama de produse pentru oxigenarea celulara de la Zuccari care te poate ajuta. De asemenea, nu vei mai fi obosita, vei fi mult mai motivata si vei da randament. Gasesti produsele la farmaciile Dona si Catena si la Plafar.
-
Buna. Am avut si eu astfel de perioade si nu stiam ce sa fac... vorba ta....parca trebuia sa ma impinga cineva de la spate, asa ca m-am interesat de pe site-urile de sanatate si am aflat de produsul Ginseng&Ginkgo Biloba de la Bio Elemente. Sa stii ca au fost foarte eficiente si dupa numai o luna deja ma simteam ok. Iti recomand cu incredere.
-
laviniamarin said:
Salut, am si eu o problema care imi afecteaza viata in mod direct si sincer ma simt foarte rau. Nu am chef de nimic, nu am niciun pic de energie si parca as avea nevoie de cineva care sa ma impinga de la spate. Stiti ceva suplimente, vitamine, medicamente care m-ar putea ajuta?
Salut! mie mi-a dat mari batai de cap astenia functionala: oboseala musculara, rezistenta redusa, stres, stare de iritabilitate. Insa am scapat de toate cu medicamentul Enerion pe baza de sulbutiamina, care mi-a redat energía si acum pot face tot ce imi doresc, din nou.iti recomand!
-
Salut, eu iti recomand Red Energy de la Bitonic, este un complex de minerale si vitamina C pe care eu il folosesc ca sa am energie toata ziua. Ma simteam la fel, obosit fără nici un motiv, stări de moleșeală si somnlenta in permanenta, dar acum ma pot duce si la sala, pot sa ies sa si alerg in parc, iar dimineata ma trezesc fara probleme. Il gasesti si in farmacii, eu l-am comandat de pe site-ul lor www.btonic.ro . Uite eu am primit un flyer cu un discount, deocamdata mai am un flacon. Poti sa le incerci, iti ofer codul meu cu care ai reducere 20% . codul este B!TONICB!LIFE.
Acest mesaj a fost editat de către MarcuIonut: