Urmele lasate de soare.
-
18 Iul 2011, 22:460 0
Hei , uita-ti ce-am patit . Sambata am profitat de razele puternice ale soarelui .. Am capatat o roseata incredibila pe fata, cum am ajuns acasa, am folosit o masca din iaurt, am tinut un prosop rece pe fata .. Dar fara rezultat, aproape ca mi se umflase si fata. Am reusit sa mai imi calmez tenul cu o crema din Aloe Vera.. Fata mi s*a desfumflat, roseata a disparut treptat ( pana si buzele mi le-am ars :| ) . Dar acum, apar consecintele .. A inceput sa mi se ia pielea de pe fata, si am un ten destul de urat.. Pe ici pe colo sunt mai creola, iar in alte parti sunt albicioasa ( culoarea tenului meu ) . Crede-ti ca-mi puteti da un sfat care -mi poate grabii vindecarea tenului ? Ma gandesc la ceva care poate sa ma ajute sa ma decojesc de tot bronzul si sa-mi recapat culoarea tenului sau sa numai ma cojesc si sa capat un bronz pe toata fata .
Multumesc anticipat, pupiciiii :** -
26 Aug 2011, 17:29buna, dee
..iti recomand Aloe Vera Skin Gel si Natural Brand Aloe Vera de la GNC, eu le-am incercat si sunt foarte bune. practic, amelioreaza iritatiile pielii, arsuri, piele uscata si crapata, exact ce ai nevoie.pupici:*