vaccin anti-HPV

•  
    • 2 mesaje
    17 Iul 2011, 13:03
    0 0

buna, am 19 ani si acum un an mi-am facut vaccinul anti-hpv, desi imi incepusem viata sexuala. de ceva timp imi intarzie ciclul menstrual. acum mi-a aintarziat 17 zile, simt niste dureri carecteristice menstruatiei, dar nici un alt semn. as dori sa stiu daca cauzele intarzierii pot vii legate  de vaccin. am auzit ca e destul de controversat. mi-am facut si un test de sarcina si nu sunt insarcinata. am mai citit ca printre acuzele intarzierii sunt stresul si slabitul peste 3 kilograme ( aspecte in care ma incadrez) ce ar trebui sa fac? multumesc .

•  
    • 50 mesaje
    17 Iul 2011, 13:09
    0 0
    Salut. Ala e vaccinul impotriva cancerului de col uterin nu? Si eu l-am facut anul trecut la 16 ani, nu imi incepusem inca viata sexuala pe atunci dar la cateva luni a inceput sa imi fie rau De atunci ciclul imi este dereglat,ma dor sanii si am dureri ingrozitoare cand is pe rosu: ma dor ingrozitor ovarele si vaginul sincer nu stiu daca e din cauza vaccinului dar e foarte posibil :*
  •  
    • 2 mesaje
    17 Iul 2011, 13:14
    0 0
    diapookey da, e vaccinul impotriva cancerului de col uterin. si pe mine ma dor foarte tare ovarele, si in timpul perioadei, dar si in afara cateodata.

•  
    • 50 mesaje
    17 Iul 2011, 13:26
    0 1
    Da, si pe mine ma dor in afara perioadei. Nu stiu, am auzit ca vaccinul asta de fapt are scopul de a face femeile infertile pentru a fi redus numarul populatiei mondiale de peste cativa ani. Nu stiu cat e de adevarat dar banuiesc ca in fiecae lucru e un sambure de adevar....
  •  
    • 1148 mesaje
    18 Iul 2011, 14:17
    0 0
    puteti avea dureri si in perioada ovulatiei, a ferititatii mexime etc.
    Cel mai bine mergeti la doctor. Pt intarzieri mari de ciclu, mergeti si la endocrinolog pt analize de hormoni.
    Nu cred ca vaccinul are ceva de-a face cu asta. Voi v-ati interesat ce efecte secundare au fost semnalate?
    Eu am avut durerile voastre fara nici un vaccin.
    Puteti avea si anexita, chisturi, care iar se fac si fara vreun vaccin, puteti avea si infectii, eventual chiar si urinare...
  •  
    • 14 mesaje
    29 Iul 2011, 21:45
    0 0
    si eu am facut vaccinul anul trecut si nu am avut nimic