Cea mai eficienta emulsie de plaja care e?
-
0 0
Fetele,spuneti-mi si mie care emulsie de plaja accelereaza bronzarea si protejeaza bine pielea?voi ce folositi la plaja? Multumesc anticipat ptr raspunsuri.
-
Nu am auzit pana acum sa existe asemenea creme care sa accelereze bronzarea si in acelasi timp sa te protejeze.
Stiu sigur ca sunt creme pentru protectie solara, care iti protejeaza pielea sa nu te arzi,
cu protectie UV de la +7 pana la +50,
dar nu stiam sa existe ceva care sa accelereze bronzarea, acolo depinde numai de tine cat timp esti dispusa sa-ti expui efectiv corpul la soare.
Mai exista si solarul de la cabinetele cosmetice care te pot bronza artificial cu lampi speciale.
Aceste aparate au reviewuri si bune si rele, te sfatuiesc sa citesti despre ele inainte sa ajungi acolo.
Acest mesaj a fost editat de către Maricon: -
in general, produsele destinate accelerarii bronzului, nu au factor de protectie... cel mai bine e sa folosesti in primele 2-3 zile o crema cu factor de protectie mai mare (20 - 30+), iar apoi una cu factor mai mic...in functie de pielea ta. in fiecare zi, dupa 10-15min de la aplicarea cremei cu factor de protectie, te poti da cu o crema pt accelerarea bronzului.
nu-ti recomand sa folosesti doar creme pt accelerarea bronzului, fara SPF, sau creme cu SPF sub 10, de la prima expunere! decat cu pielea arsa si rosie (sau altele, doamne fereste)...mai bine mai putin bronzata si sanatoasa.
Acest mesaj a fost editat de către addictyv3: