salut
-
0 0
Sunt noua si am decis sa va cer ajutorul.
Astazi am fost la doc. ginecolog si am fost diagnosticata cu colpita micotica.Mi sa dat reteta,am luat tot ce scrie pe ea in plus mi sa spus sa iau si un irigator,am luat,numai ca nu stiu ce sa pun in el..adica stiu ca mi sa spus ceva cu bicarbonat..daca fac ceai de urzica(am citit ca este bun,dar nu stiu sigur) si o lingurita de bicarbonat este bine pentru spalaturi vaginale?Inca o intrebare am de luat si flucovim,pe reteta scrie 1tb/7zile,adica 1 la 7 zile?Si o ultima intrebare am de luat si ovule,pe reteta scrie 1ov/3zile,adica 1 la 3 zile?Sper sa intelegeti intrebarile mele si sa puteti sa`mi raspunde`ti.Multumesc.
-
Spalaturile stiam ca se fac cu ceai de galbenele si pelin, in care pui tantum rosa sau bicarbonat.
Tabletele trebuie sa iei cate una pe zi, timp de 7 zile, iar ovulele unul pe zi, seara, atatea zile cat ti-a prescris.
Acest mesaj a fost editat de către mahtobleyla: -
oana, ai grija. Fierba apa inainte de a o baga in irigator.Nu face aceeasi tampenie ca mine, care nu am fiert apa si mam in loc de candida am facut colpita

Acest mesaj a fost editat de către Margo...: -
Depinde de ce concentratie este Flucovim,..daca e de 50 gr sunt 7 pastile in cutie,1/ pe zi,daca este de 150 gr e doza unica,si ovulele,intr-adevar 3 , cate 1 ovul/ zi,seara la culcare..pesemne ai candidoza,de ti-a dat tratmentul asta ,plus spalaturile cu bicarbonat..poti sa te speli doar cu el,nu e nevoie de alte ceaiuri..
-
eueu09 said:
Depinde de ce concentratie este Flucovim,..daca e de 50 gr sunt 7 pastile in cutie,1/ pe zi,daca este de 150 gr e doza unica,si ovulele,intr-adevar 3 , cate 1 ovul/ zi,seara la culcare..pesemne ai candidoza,de ti-a dat tratmentul asta ,plus spalaturile cu bicarbonat..poti sa te speli doar cu el,nu e nevoie de alte ceaiuri..am pastille doza unica(inafara de ovule)..problema este ca la farmacia mi s`au dat 3 numai,din cauza asta nu stiu cum trebuie..1 la 7 zile sau in fiecare zi timp de 7 zile..