capsula de slabit....

•  
    • 1 mesaje
    10 Iul 2011, 15:45
    0 0

a incercat cineva sa slabeasca cu capsula de slabit super slim si apoi sa se mentina cu pastile de otet de mere?functioneaza?sau ce sa incerc sa iau sa slabesc si sa nu pun la loc greutatea?msss

•  
    • 1741 mesaje
    10 Iul 2011, 19:07
    0 0
    eu iau.Am inceput de luni sa iau superslim si sa stii sa isi face efectul am slabit, nu stiu cat caci inca nu am curaj sa ma urc pe cantar, dar cel putin 2 kg am slabit.Stiu de pe o pereche de blugi, care inainte de a ma ingrasa imi era buna.Miercuri i-am luat pe mine si imi erau buni ..
  •  
    • 500 mesaje
    11 Iul 2011, 10:29
    0 0
    eu am folosit capsula de slabit cea verde si am dat 12 kg jos in 2 sapt dar efectele secundare pe masura ...nu poti dormi noaptea ....puls accelerat ....indispozitie dar a meritat efortul si nici nu m-am ingrasat dupa ce le-am intrerupt .Am ajuns cu ele la 55 de kg acum 3 ani si asa am ramas
  •  
    • 1148 mesaje
    11 Iul 2011, 22:52
    0 0
    onutta21 said:
    eu am folosit capsula de slabit cea verde si am dat 12 kg jos in 2 sapt dar efectele secundare pe masura ...nu poti dormi noaptea ....puls accelerat ....indispozitie dar a meritat efortul si nici nu m-am ingrasat dupa ce le-am intrerupt .Am ajuns cu ele la 55 de kg acum 3 ani si asa am ramas

despre ce capsule vorbesti? cum se cheama?

•  
    • 3 mesaje
    18 Iul 2011, 15:12
    0 0
    Puteti incerca un supliment alimentar de la Bio Elemente, Control Colesterol se numeste... mie imi face bine, mi-a reglat apetitul si mi-a redus nevoia de dulciuri pe care o aveam de la o vreme... Vi-l recomand!
  •  
    • 1 mesaje
    19 Iul 2011, 18:20
    0 0
    cryscrysv said:

a incercat cineva sa slabeasca cu capsula de slabit super slim si apoi sa se mentina cu pastile de otet de mere?functioneaza?sau ce sa incerc sa iau sa slabesc si sa nu pun la loc greutatea?msss

Salutare! Eu nu am incercat nici o pastila de slabit super slim, insa am incercat cu pastile de otet de mere (otetul de cidru) in combinatie cu acai berry (un antioxidant f puternic) si super colon cleanse (pastile/ pulberef) se gasesc de cumparat p internet , sunt produse naturiste din USA.

Nu am incredere in pastilele de slabit minune. Daca vrei sa slabesti tb sa tii si o dieta si sa faci miscare.

Toate cele bune!

•  
    • 4 mesaje
    19 Iul 2011, 18:30
    0 0
    Eu am incercat unele pastile arkocapsulas se numeau cu baza ananas.imireduceau total pofta de mancare,organismul imi cerea foarte multa apa.acum am inceput o dieta cu multa lubenita si apa.sincer cred ca nici opastila nu e buna.vointa e cea mai recomandata pastila si increderea de sine.cu rabdare putem ajunge la kg dorite trebuie doar sa vrem fara sa disperam.numai bine tuturor
  •  
    • 151 mesaje
    24 Iul 2011, 02:06
    0 0
    Nu am incercat super slim, dar am continuat dupa o luna de slim&fit, niste pastile cu ceai verde, 2 saptamani de pastile cu otet de mare. Nu am slabit in plus, dar mi-am mentinut greutatea. Deci sigur e bun remediu pentru a nu lua kilograme in plus.
  •  
    • 500 mesaje
    29 Iul 2011, 13:24
    0 0
    capsula de slabit asa se numeste iti dau site-ul lor de unde am comandat eu http://www.capsuladeslabit.net/tipuri-de-capsule/capsula-de-slabit-arpfarm-78/ dar sincer la efecte secundare nu este asa cum scriu ei au destule efecte secundare .....cresterea tensiunii si ai probleme cu somnul ....stare de agitatie