CONSECINTELE ANTICONCEPTIONALELOR?!??!!!

•  
    • 2 mesaje
    22 Dec 2004, 07:51
    0 0
    DUPA CE AM LUAT 3 ANI MARVELON, ACUM CAND L-AM INTRERUPT, HOTARANDU-NE SA AVEM COPII - MI S-A INTAMPLAT CA DUPA PRIMA LUNA DE INTRERUPERE CICLUL SA INTARZIE 5 ZILE DUPA CARE SA VINA 2 SA SE OPREASCA ALTE 3 ZILE IAR DE PE 15 DEC PANA AZI(NOTA 22 DEC)NU S-A MAI INTRERUPT.DOCTORITA MEA MI-A PRESCRIS VITAMINA K SPUNANDU-MI CA CE MI SE INTAMPLA E CONSECINTA LUARII INDELUNGATE A ANTICONCEPTIONALELOR.MENTIONEZ CA INAINTE AM AVUT UN CICLU REGULAT(LA 28 DE ZILE) IAR IN TIMPUL FOLOSIRII MARVELONULUI LA FEL.DEJA AM LUAT VIT K DAR....NICI O SCHIMBARE.PANA VOI MERGE DIN NOU LA DOCTOR VA CER SI VOUA PAREREA.MULTUMESC!
  •  
    • 344 mesaje
    22 Dec 2004, 09:37
    0 0
    Neni, sa nu mai iei in viata ta anticonceptionale. Eu am luat 4 luni Logest, timp de 22 de zile am avut menstruatie neintrerupta, m-am ingrasat 12 kg, am reactii somatice cumplite(transpiratie, dureri de cap, dureri de ovare, greturi). Eu una nu voi mai lua NICIODATA. Pe de alta parte e posibil ca eu sa am o sensibilitate mai accentuata, dar cred ca nu e de glumit
  •  
    • 10 mesaje
    22 Dec 2004, 09:40
    0 0
    Da...am citit si eu de ce se poate intampla dupa ce te lasi de anticonceptionale. Ciclu haotic...care nu mai vine...sau daca vine....nu se mai opreste, un numar mai mare de ovulatii care ...daca ramai insarcinata...pot duce la sarcini multiple(gemeni, tripleti) Stai linistita.Organimul se obisnuise cu doza zilnica de hormoni..nemailuand pastile....ti s-a cam dat peste cap organismul..Trebuie sa treaca cateva luni bune sa-si revina la normal...
    A mai fost o discutie pe forum...relativ la ce li s-a intamplat unor eve...care au intrerupt anticonceptionalele.
  •  
    • 10 mesaje
    22 Dec 2004, 09:44
    0 0
    YOYO31,eu iau de un an Logest...Nu m-am ingrasat nici un gram...si n-am avut nici un simptom neplacut. Probabil nu te-ai impacat tu prea bine cu ele.Pastilele astea se recomanda in urma unor teste...daca le iei asa...dupa bunul plac al tau sau al medicului...fara teste hormonale prealabile...risti tot felul de manifestari neplacute, ca cele descrise de tine.
    Foarte multe Eve...spuneau ca la un anumit tip de contraceptive au avut tot soiul de reactii neplacute(ingrasare, transpiratii, scurgeri vaginale, tensiune mamara, stari de voma si greata) si la alt tip de pastile n-au mai avut nici o reactie neplacuta.
    Cand organismul reactioneaza agresiv la un tip de pastile...nu mai trebuie sa le iei...
  •  
    • 10 mesaje
    22 Dec 2004, 09:48
    0 0
    Accesand link-ul asta...o sa citesti o discutie recenta despre efectele intreruperii anticonceptionalelor.( e pe pagina a 4-a la Sanatate)

http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=9355&forum=5&11
  •  
    • 344 mesaje
    22 Dec 2004, 09:53
    0 0
    ancan, am facut un control inainte de lua, dar probabil ca medicul la care am fost eu a fost repetent in facultate, ca mi-a spus sa fac numai calcemie,ecografie si transaminaze.
  •  
    • 1101 mesaje
    22 Dec 2004, 15:02
    0 0
    neni organismul are nevoie de putin timp sa isi reia activitatea normala...

anticonceptionalel nu sunt chiar asa de blamat; dar fiecare organism are felul lui propriu de a reactiona la ele...

si eu iau logest de ceva timp (la inceput ca trament pt chisturi si apoi doar pt protectie) si ma simt bine cu el.
  •  
    • 2 mesaje
    23 Dec 2004, 07:59
    0 0
    Multumesc de sfaturi.Sarbatori fericite tuturor!
  •  
    • 46 mesaje
    23 Dec 2004, 08:08
    1 0
    Eu am luat Diane 35 timp de doua saptamani la sfatul doctorului dermatolog, care mi-a facut analizele si mi-a spus ca din cauza prea multor estrogeni imi cade parul si ca asta ar fi solutia, vreau sa va spun ca in acest timp m-am si ingrasat, si mi-a fost atat de rau, ca am ajuns la spital cu salvarea, greturi, varsaturi, scaderea tensiunii, toate erau pe capul meu si nu stiam exact de la ce. Eu am zis ca nu mai iau in viata mea asa ceva.