Cresterea in inaltime
-
5 Iul 2011, 21:200 1
Buna! Am 14 ani si 1,65 si as cam vrea sa mai cresc pana pe la 1,74..,
Am auzit pe multi spunand ca de pe la varsta asta fetele nu prea mai cresc.
Mama are 1,65 ca si mine, iar tata 1,82. Am vazut niste exercitii care promit sa cresti 5-6 cm in 6 saptamani, voi ce ziceti?
Si astept alte metode pentru a creste si cat mai multe pareri.
Multumesc!
-
5 Iul 2011, 21:34te pup...ai o varsta superba...du-te repede si incearca sa faci niste cursuri de innot, ca sa iti dezvolti muschii si oasele..daca ti-a venit menstruatia,am inteles ca poti sa te inalti mai greu,insa nu imposibil..ai o inaltime foarte buna,cel putin pentru varsta ta(stiai ca inaltimea femeii perfecte este de 1 63 ?....cel putin asa spun cercetatorii...apoi am mai auzit,ca poti sa te apuci si de baschet..iar un sport care te ajuta..in rest..din punct de vedere medical..nu am cunostiintele necesare sa te invat...keep searching
si simte-te bine in corpul tau!
cand ai sa inaintezi in varsta,o sa fii foarte multumita de cum esti tu..acum esti la varsta la care vrei sa faci schimbari..(cu totii vrem niste schimbari de fapt..)
pup -
5 Iul 2011, 22:43eu zic ca de la varsta de 14 ani o sa mai cresti stai linistita. Eu am 18 si am doar 1,60 , si nu mi-e rusine cu mine, chiar ma simt bine. Uitate si tu ce urat arata o fata foarte inalta, desigur tu nu o sa poti ajunge foarte inalta, eu cred ca o sa crezti tu singura fara nici un fel de exercitiu inca vreo 5 cm. Insa te poti apuca de sport: inot, volei, hambal,baschet. succes:*