Secretie maronie
-
5 Iul 2011, 20:020 0
Buna. am 22 de ani si de 2 zile am o secretie ciudata, adica maronie. nu e abundenta si nici nu e mirositoare. nu iau anticonceptionale, si buba e ca nu mi-a venit menstruatia de 2 luni. am facut control la ginecologie anu trecut, si doctora mi-a zis ca am ovare polichistice si mi-a recomandat sa fac tratament timp de 6 luni cu anticonceptionale (diane 35). am facut timp de 1-2 luni dar dupa am renuntat la ele, ca imi faceau rau, imi dadeau dureri de cap si stari de greata. in timpul acela mi-a venit. dar dupa 2 luni iar nu mi-a mai venit ciclu vreo 1-2 luni si tot asa. alte tratamente nu are ce sa imi recomande, pt ca a spus ca anticonceptionalele sunt siingurele care remediaza ovarele polichistice. Viata mea sexuala e inceputa, numai ca prietenul meu e in strainatate cu studiile, si ne vedem o data la 3 luni. M-as duce la ginecologie dar ma tem ca nu am timpul necesar, pt ca luni voi pleca din tara timp de o luna, si de aceea va intreb ce as putea sa fac sa nu mai am aceste secretii maronii si ce tratament as putea urma. Va multumesc
-
5 Iul 2011, 20:53Pai da o fuga saptamana asta,cat mai poti..poate iti schimba anticonceptionalele..noi nu stim ce sfat sa-ti dam si ce sa iei ca nu stim exact care e buba..te duci undeva unde nu trebuie sa te programezi...
-
5 Iul 2011, 21:12o sa incerc sa ma duc maine-joi, dar cred ca o sa mi se ceara sa fac analize pt a depista care e problema, dar treaba asta dureaza o saptamana pana se primesc analizele. Cu anticonceptionalele sunt CONTRA, pt ca nu am pareri bune despre ele si mai ales ca imi da dureri de cap sau stari de greata....