anticonceptionale - plasturi
-
0 0Acum 3 saptamani am inceput sa folosesc anticonceptionale plasturi si sunt extrem de multumita. Sunt niste plasturi mici, de culoarea pielii care se lipesc pe corp. In fiecare saptamana trebuie pus unul. E extrem de simplu si foarte eficace. Nu ingrasa, nu dau stari de rau.
Sunt ultima descoperire in materie.
Poti sa faci baie, masaj ca nu se dezlipesc.
Dupa ani de zile de luat pilule pot spune ca acum am cu o grija mai putin. -
Buna,
Multumesc mult pt site. O sa intru sa vad, pt ca eu oricum nu sunt in Romania si poate am bafta sa imi pot comanda pe internet.
Chiar asa, pe barbati in doare in palarie de astfel de probleme. Cred ca asta e soarta noastra. Daca ii intrebam, ei zic ca au facut armata si cu asta s-au scos pt toata viata. Daca suntem urmasele Evei, tragem ponoasele.
Va pup si sanatate. -
Acest placture are efecte secundate apropiate de ale contraceptivele normale (pilule). Aste nr. 1 in SUA, insa e indicat sa consultati medicul inainte de a le cumpara. Ca efecte adverse care mi-au sarit in ochi ar fi: hemoragie, durere de cap, voma, risc de atac de inima (in special pt fumatoare care nu ar trebui sa fumeze), tensiune si durere de sani, etc. Nu sunt indicate pt pers. cu cancer, care sunt deja gravide sau cu risc mare de atac cardiac. Intrebati-va medicul daca va sunt potrivite. Ma mai uit si va zic. Pupici.
-
Trebuie sa stabiliti cu medicul daca aplicati primul plasture in prima zi a ciclului sau in prima duminica dupa ce a inceput ciclul. Se aplica in aceeasi zi, 3 sapt. la rand, indiferent de ora. Se poate aplica pe mana, amdomen,fund, chiar si san si daca vreti in fiecare saptamana puteti sa vi-l puneti in alta parte. Se poate face baie , inota, si el nu se dezlipeste.
Plasturele contine progesteron si estrogen, care trec in sange si lucreaza in corp 7 zile pe saptamana, prevenind ovulatia si daca e cazul si fertilizarea prin ingrosarea mucoasei vaginale, in asa fel incat spermatozoizii sa nu inainteze. Cam atat cred ca v-ar putea interesa. Sper ca nu am scapat nimic.
Va pup. -
Eu nu am nici un efect advers. Inainte luam pilule , nu aveam efecte adverse majore dar de multe ori uitam sa le iau.Primul plasture l-am pus chiar in ziua in care mi-a venit ciclul si il schimb in aceeasi zi, in fiecare saptamana.
Am cateva pritene care locuiesc in Franta si folosesc plasturele de cateva luni si sunt foarte multumite. -
aduska said:
Acum 3 saptamani am inceput sa folosesc anticonceptionale plasturi si sunt extrem de multumita. Sunt niste plasturi mici, de culoarea pielii care se lipesc pe corp. In fiecare saptamana trebuie pus unul. E extrem de simplu si foarte eficace. Nu ingrasa, nu dau stari de rau.
Sunt ultima descoperire in materie.
Poti sa faci baie, masaj ca nu se dezlipesc.
Dupa ani de zile de luat pilule pot spune ca acum am cu o grija mai putin.Lady ANION - absorbante igienice cu ioni negativi (anioni) sunt singurele care previn infectiile si bolile genitale. Banda cu ioni negativi incorporata in absorbante distruge bacteriile care se produc in tipul perioadelor critice, eliminand mirosurile neplacute si posibilitatea producerii infectiilor. Acolo unde infectiile sau bolile sunt deja prezente, Lady Anion au actiune terapeutica - reduc/inlatura durerile, accelereaza procesul de vindecare. Banda contine mineral natural numit turmalin care in timpul utilizarii genereaza anioni ce neutralizeaza bacteriile si virusii cu incarcatura pozitiva, fara sa provoace reactii adverse. La generarea anionilor cu densitate inalta se elimina Oxigen Iionizat care • neutralizeaza flora anaeroba; • activeaza lucrul fermentilor; • inlatura inflamatiile; • normalizeaza echilibrul acido-bazic.
Datorita acestor efecte deosebit de benefice absorbantele Lady ANION contribuie la:
- ameliorarea starii generale de sanatate a organismului,
- sporirea imunitatii, imbunatatirea schimbului de substante,
- imbunatatirea activitatii sistemului endocrin.
Lady ANION sunt compuse din 8 straturi realizate din materiale de cea mai buna calitate, create special pentru acest tip de produs si NU sunt materiale "adaptate" sau reciclate.
Absorbantele terapeutice Lady Anion ajuta la prevenirea:
-Inflamatiilor si dermatitelor
-Infectiilor cu toate tipurile de bacterii
-Candidozelor, mancarimilor si arsurilor vaginale (si cele din timpul menopauzei)
-Infectarea trompelor uterine
-Scurgerilor vaginale excesive
-Dismenoree
-Durerilor de cap din perioada ciclului menstrual.Cu fiecare pachet este distribuit si un Self Tester - pentru verificarea starii de sanatate. Este un instrument simplu si eficient prin care iti vei putea determina singura starea de sanatate la nivelul aparatului ginecologic. Vei afla in cateva secunde daca trebuie sa mergi urgent la doctor sau daca esti sanatoasa.
Avem urmatoarele tipuri de pachete:
• pentru folosire zilnica – 30 de buc.;
• pentru ciclu normal – 10 buc.,
• pentru ciclu abundent - 8 buc.,
• pentru tanga – 20 buc.
Alte informatii puteti obtine de la loapersonal@yahoo.com sau 0768.05.68.69 ANCA