e greu..
-
0 0
O sa va cer ajutorul in legatura cu ceva care ma ingrijoreaza de cand eram copila.Mereu cand era sa merg cu masina mi se facea rau si inca am rau de masina....nu stiu sigur cum se numeste aceasta stare continua de greata ,dar daca imi puteti recomanda un Remediu,v-as fi extreeeeeeem de recunoscatoare!!!
Va rog,stiti ceva impotriva raului de masina?
-
Cinetoza ...asa se numeste starea raului de masina, avion,vapor....important e sa nu consumi bauturi gazoase inainte de a te urca in masina si este mai bine daca rontai biscuiti, grisine dulciuri "uscate"in timpul mersului.Eu de exemplu aveam si am inca aceasta problema daca conduce altcineva...(se intampla mai rar)daca conduc eu problema e inexistenta .... imi vine doar raul "vitezei"..... dar ca pasager ma ia cu lesin oprind ca la fiecare statie de autobus......Cat despre raul in avion sau barca folosesc chewingum special pt aceasta problema....Acum depinde de fiecare ....poate iti va trece in momentul in care vei fi tu la volan.....succes
-
Travelcalm este un alt medicament care este indicat taman pentru raurile de miscare, folosit cu success pe avion, masina si vapor. Eu il folosesc intotdeauna pe avion la calatoriile de peste 24 de ore si este f eficient. Singura problema, se gaseste in Ausatralia.
Banuiesc ca se gaseste ceva similar si in farmaciile romanesti, cauta in mai multe farmacii, unele sunt slab aprovizionate, trebuie sa existe pe piata!