schimbarea anticonceptionalelor

•  
    • 22 mesaje
    29 Iun 2011, 12:30
    0 0

buna ! as avea si eu nevoie de niste sfaturi din partea voastra. 

de 3 luni iau anticonceptionale yasmine la recomnadraea doctorului pentru reglarea CM , deoarece aveam ceva disfunctii. Insa mi se par cam scumpe , as vrea sa le schimb cu ceva mai ieftin daca s-ar putea , dar nu stiu ce anume. Stiu ca ar trebuie s amerg laun control pentru a-mi recomanda medicul , dar deocamdata nu imi pot  permite . V-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu ceva sfaturi.. multumesc mult....

•  
    • 426 mesaje
    29 Iun 2011, 13:02
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 1148 mesaje
    29 Iun 2011, 15:36
    0 0
    cafea_cu_lapte said:
    parca stiam ca si medicii de familie pot prescrie anticonceptionale. intreaba medicul de familie cu ce poti inlocui

eu stiam ca doctorul de familie poate muta si muntii din loc, dar uite ca nu-i asa! Anticonceptionalele tin de hormoni, iar specializat pe hormoni este endocrinologul.

flory_oky> ai depistat de la ce ai disfunctionalitatile? Ti-ai facut analizele de hormoni? De unde stie doctorul respectiv ce hormoni sa iei? daca ai tiroida dereglata, asta iti deregleaza si CM, printre multe altele (stari de sufocare etc). Mai intai vezi care e problema.

•  
    • 53 mesaje
    29 Iun 2011, 18:40
    0 0
    Medicul sa iti recomande anticonceptionale, dar pentru reglarea CM mie mi-a recomandat medicul un medicament naturist nemtesc: Femicur si a avut efect si am rezolvat si cu durerile din timpul ciclului. Se gasesc la noi in farmacii, si un prospect in limba romana e aici: www.3f.ro