Medic oncolog pentru cancer esofagian
-
28 Iun 2011, 13:061 0
Ii rog frumos pe toti care citesc acest topic sa-mi recomande daca stiu si daca au trecut printr-o situatie asemanatoare un medic oncolog in Bucuresti. Ieri seara am aflat ca o ruda a fost diagnosticata cu cancer esofagian (acesta a fost diagnosticul unui singur doctor de la ORL fara alte teste sau investigatii)...nu cunosc tipul si stadiul bolii inca. Azi a fost internata la spitalul Coltea si pana acum i-au recoltat sange pt analize, biopsia si radiografia. Este in varsta de 62 de ani .....si toti dorim sa nu ne paraseasca. Tot sper sa nu aiba acesta groaznica boala...si sa se faca bine. Poate este vorba despre altceva...si se vindeca.
Multumesc anticipat oricaror sfaturi si recomandari.
-
28 Iun 2011, 13:50Catelul meu a facut asta-iarna cancer nazal.
Avansa asa de rapid, incat veterinarul ii daduse 1 luna de viata, poate 2 luni daca ii faceam chimioterapie.
Un alt veterinar ne-a sfatuit sa ii administram un tratament naturist care are efecte foarte bune atat asupra oamenilor cat si a animalelor.
Catelul este OK acum, la analize celulele canceroase apar ca fiind mult mai rare, tumoarea literalmente s-a rupt bucati si a iesit in urma unor accese de stranut. Catelul are 11 ani.
Continuam sa ii administram tratamentul, pentru ca nu are efecte secundare si pentru ca stim ca rareori cancerul se vindeca complet.
Detalii despre tratament:
http://www.ciuperciterapeutice.ro/
Indiferent ce tip de tratament va alege ruda ta, ii doresc din toata inima sa se faca bine! SE POATE! -
28 Iun 2011, 13:51Freud, din pacate nu stiu nici un medic sa te pot ajuta, insa am vrut sa-ti transmit multa sanatate pentru ruda ta.
Sper sa se faca bine! -
28 Iun 2011, 13:53Multumesc mult pentru mesaje.......va spun sincer ca mi-e groaza sa ma duc acasa si sa aflu alte vesti rele...........
-
28 Iun 2011, 23:29eu stiu pe cineva cu o problema similara; incearca sa mergi cu analizele persoanei la dr Cordos Ioan de la spitalul Marius Nasta. Multa sanatate!
-
5 Iul 2011, 12:15Va trimit ceva interesant, sper sa va ajute. Multa sanatate! Pentru detalii 0767756300
http://altamedicina.com/adevarul-despre-cancer-documentar/