salut fetelor.Am racit!!!!!!!!

•  
    • 70 mesaje
    22 Iun 2011, 13:21
    0 0

salut fetelor
    am racit,ma doare gatul ingrozitor,mai ales cand inghit,Ma doare mai tare in zona urechilor,chiar si urechile ma dor.Imi puteti da niste sfaturi ca sa nu ma doara(ceva remedii naturale)mersy anticipat(imi trebuie urgent!!!!
  •  
    • 1 mesaje
    22 Iun 2011, 15:14
    0 0
    SuperMiley said:

salut fetelor
    am racit,ma doare gatul ingrozitor,mai ales cand inghit,Ma doare mai tare in zona urechilor,chiar si urechile ma dor.Imi puteti da niste sfaturi ca sa nu ma doara(ceva remedii naturale)mersy anticipat(imi trebuie urgent!!!!
  •  
    • 3 mesaje
    22 Iun 2011, 17:26
    0 0
    iti trebuie mult vitamina C. sunt niste produse ce ti-as putea recomanda, dar nu pot face reclama aici.
    daca vrei trimite-mi un mesaj privat si tinem legatura.
    insanatosire grabnica.
  •  
    • 24 mesaje
    25 Iun 2011, 09:06
    0 0
    orice ai face tot aia e. incearca doar sa nu mai dai si la altii. cred ca asta e cel mai important lucru.
    ai nevoie de urmatorul kit de raceala:
    -1 pachet servetele de hartie.
    -un termos cu ceai fierbinte - tei, cimbrisor, ceai verde....orice
    -o patura pufoasa
    -o telecomanda
  •  
    • 43 mesaje
    1 Iul 2011, 15:15
    0 0

Buna! Eu am descoperit, de curand, Activit Imuno Forte, produs de Ropharma. Este genial!!!! Este singurul supliment alimentar pe care il folosesc si pot sa ma laud cu o imunitate "de fier" Nu am racit deloc, am scapat de sinuzita si tot felul de viroze gripale. In plus, iti da, efectiv, o stare de bine.

De asemenea, nici nu costa mult! Am dat pe el 13,5 lei!!!!. Va garantez, fetelor, ca nu o sa mai raciti asa usor! Multa sanatate!