Help! Basicute pe limba!!!!
-
17 Dec 2004, 15:380 0Am si eu o problema si ma gandeam ca poate vreuna din voi are vreo idee cam ce ar putea fi. Acum vreo saptamana, am fost la o petrecere, am mancat, am baut, etc. Toate bune si frumoase numai ca la un moment dat am inceput sa ma simt rau si m-am umflat in burtica ca un balon. Noaptea respectiva m-am simtit rau, ma dureau toate cele si nu am scapat defel de senzatia de balonare. Dimineata cand m-am trezit surpriza..... aveam varful limbii plin de basicute mici, la fel ca cele pe care le faci cand bei ceva fierbinte. Acum s-au mai atenuat dar tot mai am o usoara senzatie de disconfort ca aceea pe care o simti dupa ce te-ai fript cu mancarea. Are cineva idee care ar putea fi cauza? Imi puteti recomanda vreun tratament? Multumesc din suflet!!! Pupici.
-
17 Dec 2004, 15:58Madau, du-te si fa-ti un control, s-ar putea sa fie o intoxicatie de la ce ai mancat la petrecere, sau o ciuperca.
-
17 Dec 2004, 16:55Buna,
Sigur e de la ceva ce nu a fost preparat respectandu-se igiena (poate cineva avea vreao rana ceva si si-a bagat mainile in oale) sau de la ceva ce nu era tocmai proaspat sau era nu alergica. Sotul meu a patit chestia asta in urma cu vreo 4 ani, insa lui i s-a umflat omuletul si nu mai putea respira. Mergi la medic! Sanatate si atentie la ce mananci si de la cine. Pupici. -
17 Dec 2004, 20:29o fi afta, oi fi fumat prea mult...?
Eu fac afta ori de cate ori mananc ceva in care s-a pus un produs lactat nu tocmai proaspat. Dau pe bubite cu glicerina boraxata cu propolis, de la farmacie. E o solutie groasa, dulceaga, cam gretoasa, dar isi face treaba.
http://www.naturaplant.ro/produse/404/Glicerina_boraxata_cu_propolis
(scoate spatiile goale din link) -
20 Dec 2004, 13:16Multumesc din suflet, am intrebat-o chiar ieri pe maica-mea si mi-a zis sa-mi dau cu glicerina boraxata, asa ca " gand la gand cu bucurie". Pupici