operatie apendicita dupa un an
-
20 Iun 2011, 21:500 0
buna! am fost operata de apendicita acum 18 luni. totul a evoluat bine cu exceptia unui singur lucru...cand apas pe taietura se simte foarte tare ceva in interior si au aparut ca niste noduli in zona respectiva. nu stiu daca e normal...se simte f ciudat la palpat. a mai patit cineva asa ceva? e ok ce se intampla? merci!
-
20 Iun 2011, 22:22sunt operata de aproximativ 2 ani si n-am avut nici un fel de problema dupa,oricum taietura mea e f mica aproape insesizabila.
Deci tu zici nu numai ca simti ceva la palpare dar si faptul ca ti-au aparut noduli vizibili?
Nu suna a bine. -
20 Iun 2011, 22:36nu sunt vizibili nodulii...se simt la palpare...toata zona s-a intarit si se simt acei noduli. la mine nu e asa insesizabila cicatricea..e vizibila...a fost ceva mai complicata operatia ca am avut peritonita
-
21 Iun 2011, 00:03Eu am 7 ani de cand sunt operata si cicatricea se vede doar daca te uiti foarte atenta altfel nu se observa.
Da e posibil sa fie asa din cauza ca ai avut peritonita, dar eu zic ca mai bine te duci la doctorul care te-a operat sa fii linistita. -
22 Iun 2011, 08:53
S-ar putea sa fi facut aderente postoperatorii sau un granulom pe firul de sutura.
Du-te la medic mai bine sa vada despre ce e vorba exact.
Acest mesaj a fost editat de către mahtobleyla: 22 Iun 2011, 08:55