alergie la miros, astm sau ce?

•  
    • 476 mesaje
    19 Iun 2011, 21:55
    5 0

De ceva timp incoace (nu stiu exact cand , posibil 2 ani sau poate mai bine) am o problema:ma deranjeaza mirosurile de parfum, odorizantele de masina sau de camera, solutiile de spalat pe jos, multe geluri de dus, etc. Nu ma deranjeaza doar la modul ca am senzatie de greata si inceput de migrena ci in timp, si la unele mirosuri foarte puternice (spray uri de camera, odorizantele de masina) incep sa am senzatia de sufocare. As vrea sa stiu unde trebuie sa ma adresez ca sa aflu de ce natura e problema mea. E deranjant de multe ori, cand esti in taxi sau la cineva in masina, si nu i poti zice omului sa si arunce odorizantul pe geam, sau sa nu mai faca dus ca miroase gelul de dus, sa nu se mai dea cu parfum iar  din magazinele unde miroase f puternic ies instantaneu, etc....exemplele pot continua...pls help cu un sfat sau daca a mai trecut cineva prin asa ceva, pls share

Acest mesaj a fost editat de către claraa: 19 Iun 2011, 21:57
  •  
    • 1166 mesaje
    20 Iun 2011, 00:24
    1 1
    e posibil sa ai probleme cu fierea daca nu suporti mirosurile...
  •  
    • 1040 mesaje
    20 Iun 2011, 02:33
    0 0
    Chiar am citit undeva nu demult despre bolile respiratorii cronice provocate de agentii chimici din produsele de curatare, parfumuri, odorizante, etc. Sunt foarte toxice, cel mai bine ar fi sa mergi la medic sa nu se complice si sa dai in astm. La solutii prin care sa le eviti imi amintesc ca spuneau sa inlocuiesti produsele astea din comert cu cele facute in casa (otet, spirt, lavanda etc). Dar vorba ta, cand urci in taxi, n-ai ce face, trebuie sa stai acolo si sa te sufoci. Vezi ce spune doctorul, cel mai sigur.
  •  
    • 3 mesaje
    22 Iun 2011, 17:31
    8 3
    este un inceput de alergie. cat mai repede trebuie tratat. Mai precis, trebuie sa-ti intaresti sistemul imunitar. Iti pot recomanda cateva produse naturale care te pot ajuta sa scapi de aceste probleme.
  •  
    • 1 mesaje
    30 Sep 2012, 21:39
    0 0
    Am văzut de curând postarea ta din iunie 2011. Am aceleași probleme ca și tine, din păcate de mei mulți ani și doctori consultați fără nici un rezultat semnificativ, dinpotrivă.
    Dacă ai rezolvat problema între timp, te rog să-mi confirmi și mie printr-o postare pe forum iar dacă ai nevoie de detalii suplimentare adresa mea de mail este talpaunicoleta@yahoo.com
  •  
    • 11 mesaje
    1 Oct 2012, 13:43
    0 0
    Ar putea fii o alergie.Consulta un medic orl
  •  
    • 9873 mesaje
    1 Oct 2012, 18:11
    1 0
    Mesaj şters de administrator