sarcina pierduta:((
-
16 Iun 2011, 23:360 0
am pierdut prima mea sarcina....am ajuns cu hemoragie la doctor marti....intradevar eram insarcinata si sarcina se oprise din evolutie...a fost oribil sa fac chiuretaj....de 2 zile plang in continuu si nu pot sa imi revin,ma doare faptul ca nici macar nu am stiut pt testele miau iesit negative...nici nu am avut timp sa ma obisnuiesc...nu am vrut sa se intample asa ceva:((:((
-
3 Iul 2011, 00:45Normal ca nu ai vrut sa se intample asa ceva..si poate e mai bine ca nu ai avut timp sa te obisnuiesti..nu ai cu ce si de ce sa te obisnuiesti in situatii de genul asta.
Incearca sa-ti ocupi timpul cu cate ceva, si impune-ti sa nu te mai gandesti la asta.E greu la inceput, insa cu timpul lucrurile or sa se aseze.E dureros, e f.dureros..dar nu trebuie sa te lasi doborata !
Capul sus !
-
3 Iul 2011, 20:16Eu spun ca ar trebuii sa fi optimista, bucura-te ca a fost asa, pierderile de sange in primele luni de sarcina sunt extrem de periculoase, puteai sa nasti un copil handicapat.
Deci, este sanatoasa si apta sa mai ai copii, asta este important, va trece si durerea, gandeste-te ca este mai bine asa... -
29 Iul 2011, 21:49buna. imi imaginez cum te simti. am o cumnata care anul trecut a pierdut o sarcina si anul acesta, in urma cu ceva timp a pierdut a dou sarcina si are doar 21 de ani si este distrusa a spus caa nu va mai face copii ca sa nu moara dinn nou
imi pare fff rau pt tine