vinovatia

•  
    • 5 mesaje
    16 Iun 2011, 12:53
    0 0
    bunaa
    am 14 ani va rog am nevoie de ajutor de la un timp nu stiu ce se intampla cu mine acum 3 luni am avut atacuri de panica si axietatee dar iam spus mamei sa ma duca la doctor si mi-am dat seama ca nu aveam nimic ma rog am stat asa destul de mult ma apucau atacurilee destul de des miau trecutt dar acum am niste sentimente de vinovatie inutilee si as vrea asa ii spun lu mama toatee secretele melee si totusi nu poot acum 3 luni nu aveam nicio problemaa .si va dati seama ca mie si greuu saii spun chiar tot... sa aibe legatura cu atacurile de panicaa ?ca atunci ea statea alaturi de minee si cand mi-am dat seama ca nam nimic am intrat in stari de vinovatiee ma simt ca si cand ii ascund cevaa. desi acele lucruri . sunt frecvent facute de adolescenti 

•  
    • 647 mesaje
    16 Iun 2011, 13:20
    0 0
    nu trebuie sa te simti vinovata, ca fiecare copil are niste secrete pe care nu i le spune parintilor... Si atacurile de panica de la ce anume le aveai? Ce ti s-a intamplat de fapt?
  •  
    • 5 mesaje
    16 Iun 2011, 14:10
    0 0
    paii tatal meuu fiind medicc tot ne ziceaa nu va maii stresatii ca faceetii diabeett sii etcc sii eu eram intro perioada in caree euu chiaar credeamm caa am diabett... stiuu caa nu trbb saa ma simtt vinovata stiu dar pur si simpluu nu int de ce ma simt asa :;-<
  •  
    • 5 mesaje
    16 Iun 2011, 14:17
    0 0
    eee o chestieee complicataaa
    si daca eu ma stresaamm crezand ca am diabett atunci imi dadeam seamaa ca euuuu chiaar ma stresaaamm siiii imi cresteaa diabetuu
    darr sa dov ca nam chiar e perfect 79 .... darr acum am sentimentele astea ciudate
  •  
    • 8901 mesaje
    16 Iun 2011, 15:15
    0 0
    Esti balbaita???
  •  
    • 647 mesaje
    16 Iun 2011, 15:17
    0 0
    da cum scri in halul asta??
    si ce treaba are diabetu cu sentimentul de vinovatie si lucrurile ce i le ascunzi mamei tale?
  •  
    • 3354 mesaje
    16 Iun 2011, 15:21
    0 0
    diabetul poate avea legatura cu atacurile de panica si cu anxietatea... sunt simptome, chiar...

asta cu vinovatia eu nu o inteleg... ce ai de ascuns si nu trebuie sa stie mama?

ai diabetici in familie? ai auzit de asa ceva pana acum? ca 79 glicemie e f bine, nu e mare...

poate ar trebui sa faci un set de analize... complet...
  •  
    • 1 mesaje
    16 Iun 2011, 15:42
    0 0
    hey....stiu cum e.....am avut si eu......pana la urma mi-am dat seama ....ceva din trecut ma urmarea....este un lucru serios pe care multzi copii- adolescentzi- in au si este f greu sa scapi de el. Se numenste lipsa de comunicare cu parinti. El incepe sa se dezvolte la primul impuls de genul "am facut ceva grezit, nu le zic parintilor ca poate ma cearta". In continuare se dezvolta aceasta stare si cam totzi copii-adolescentzi( ce or fi ei) ajung pe la varsta de 14-15 ani sa se simta asa.....e normal :*
  •  
    • 5 mesaje
    16 Iun 2011, 18:25
    0 0
    mersi alinush am mai pus intrebarea astaa pe alte siteuri si au zis ca e normal e din cauza adol... in rest nu mati ajutat cu nimic.. nu nu sunt balbaitaa eram stresata si nu mai stiam cum sa scriu .. si daca citesti mai bine eu vam intrebat oare are vro leg cu anxietatea ma rogg...
  •  
    • 5 mesaje
    16 Iun 2011, 18:29
    0 0
    a app facusem un set de analize complet .....nu numaii glicemia .
    totul iesise bine inafara de calciu care e sub limita .