vinovatia
-
0 0bunaa
am 14 ani va rog am nevoie de ajutor de la un timp nu stiu ce se intampla cu mine acum 3 luni am avut atacuri de panica si axietatee dar iam spus mamei sa ma duca la doctor si mi-am dat seama ca nu aveam nimic ma rog am stat asa destul de mult ma apucau atacurilee destul de des miau trecutt dar acum am niste sentimente de vinovatie inutilee si as vrea asa ii spun lu mama toatee secretele melee si totusi nu poot acum 3 luni nu aveam nicio problemaa .si va dati seama ca mie si greuu saii spun chiar tot... sa aibe legatura cu atacurile de panicaa ?ca atunci ea statea alaturi de minee si cand mi-am dat seama ca nam nimic am intrat in stari de vinovatiee ma simt ca si cand ii ascund cevaa. desi acele lucruri . sunt frecvent facute de adolescenti
-
diabetul poate avea legatura cu atacurile de panica si cu anxietatea... sunt simptome, chiar...
asta cu vinovatia eu nu o inteleg... ce ai de ascuns si nu trebuie sa stie mama?
ai diabetici in familie? ai auzit de asa ceva pana acum? ca 79 glicemie e f bine, nu e mare...
poate ar trebui sa faci un set de analize... complet... -
hey....stiu cum e.....am avut si eu......pana la urma mi-am dat seama ....ceva din trecut ma urmarea....este un lucru serios pe care multzi copii- adolescentzi- in au si este f greu sa scapi de el. Se numenste lipsa de comunicare cu parinti. El incepe sa se dezvolte la primul impuls de genul "am facut ceva grezit, nu le zic parintilor ca poate ma cearta". In continuare se dezvolta aceasta stare si cam totzi copii-adolescentzi( ce or fi ei) ajung pe la varsta de 14-15 ani sa se simta asa.....e normal :*