Colonhelp!
-
1 2
Buna!
Am inceput sa iau colonhelp de 2 sapt si nu vad nici un efect bun.
Voi ce rezultate ati avut?
-
Si eu am putin peste doua saptamani decand iau ColonHelp. Trebuie sa spun ca nu sunt deloc incantata, sunt balonata de numa-numa. Azi dim cand m-am trezit, m-am cantarit. Nu am slabit deloc.
Toate fustele si pantalonii ma strang in talie, nici nu stiu cu ce sa ma mai imbrac. Culmea ca am auzit pareri f bune despre ColonHelp. Sper sa-mi priasca si mie, am sa continui sa-l iau, daca tot am dat bani ... Voi ati facut cura de 3 luni sau ati luat numai o luna? -
stela.m said:
Si eu am putin peste doua saptamani decand iau ColonHelp. Trebuie sa spun ca nu sunt deloc incantata, sunt balonata de numa-numa. Azi dim cand m-am trezit, m-am cantarit. Nu am slabit deloc.
Toate fustele si pantalonii ma strang in talie, nici nu stiu cu ce sa ma mai imbrac. Culmea ca am auzit pareri f bune despre ColonHelp. Sper sa-mi priasca si mie, am sa continui sa-l iau, daca tot am dat bani ... Voi ati facut cura de 3 luni sau ati luat numai o luna?cum l-ai administrat?
Acest mesaj a fost editat de către evaa2010: -
LeeAna said:
Buna!
Am inceput sa iau colonhelp de 2 sapt si nu vad nici un efect bun.
Voi ce rezultate ati avut?
Buna! Eu am folosit si recomand un alt produs asemanator dar cu rezultate mai bune: Super Colon Cleanse, produs in USA. Este supliment pe baza de fibra vegetala, produs din saminta Psyllium-ului, unul din cele mai usoare si sigure laxative si este utilizat de catre medicina naturista pentru efectul sau antiinflamator, detoxifiant si pentru ca ajuta digestia. L-am recomandat si prietenelor mele, vi-l recomand si voua.
Pretul este de 80 lei/ cutie (340 g). Astept parerile voastre!
Acest mesaj a fost editat de către butterfly44: