pro?contra?

•  
    • 10 mesaje
    14 Iun 2011, 14:47
    0 0

Exact in saptaman in care am programata vacanta la mare..am fericirea de a fi pe stop :((:((:((:((:((:(( as vrea sa folosesc ob-uri,numai ca am auzit ceva de niste infectii din cauza acestora....ati folosit la mare ob-uri?totul ok??

•  
    • 1166 mesaje
    14 Iun 2011, 15:31
    0 0

sunt persoane care folosesc numai OB si asta nu e foarte indicat..pt. cateva zile cat esti tu in vacanta nu e nicio problema. idea e sa le schimbi des..in primele 2 zile chiar si la 2-3 ore...

•  
    • 5144 mesaje
    14 Iun 2011, 16:31
    0 0
    cum a spus si heba, daca le folosesti ocazional nu se intampla nimic. ai grija cu statul la soare, se poate sa nu-ti faca prea bine in perioada aia; dupa ce intri in apa (mai putintel zilele alea ), ca sa nu ai surprize, mergi si iti schimbi imediat tamponul. in rest, daca de obicei nu ai probleme deosebite, o sa fie totul bine. cauta eventual si niste solutii babesti pt a te asigura ca nu vei avea un flux prea abundent (nu stiu detalii, dar stiu ca exista).
    p.s. anticonceptionale nu iei? cu unele dintre ele poti jongla in asa fel incat sa ai menstruatia decalata.
  •  
    • 647 mesaje
    14 Iun 2011, 17:30
    0 0
    eu zic ca este ok sa folosesti ob-uri... Doar le folosesti doar in perioada aceea cat esti la mare deci nu are de ce sa dauneze, iar menstruatia nu o sa dureze toata saptamana...
  •  
    • 10 mesaje
    14 Iun 2011, 20:17
    0 0

ms mult evelor...nu iau anticonceptionale,leacuri babesti ma feresc..deci...

•  
    • 8 mesaje
    15 Iun 2011, 08:45
    0 0

de 2 ori in viata mea am fost la mare si ambele ocazii am prins sa fiu pe stop.Evident ca am folosit o.b.Poti folosi daca nu esti alergica,chestia e ca daca simti ca te doare burta de la ea sau capul sa nu le mai folosesti.

•  
    • 10876 mesaje
    15 Iun 2011, 09:10
    1 0
    Mai, nu vreau sa incurajez nimic
    Dar eu de 15 ani port numa ob-uri, in permanenta.
    Rar port cate un tampon normal, nici nu le suport
  •  
    • 3354 mesaje
    15 Iun 2011, 10:31
    1 0
    vara, uneori, folosesc si eu ob-uri... mie imi placea tampax, ca aveau aplicatorul ala...

btw, la mare e bine cu ob, dar sa nu stai mult la soare... ca e o perioada si cu explozii solare ...