despre pierderea sarcini

•  
    • 12 mesaje
    9 Apr 2002, 00:03
    0 0
    Am 26 ani si am vrut sa deschid acest subiect deoarece este o problema cu care eu ma-m confrutat.Am piedut 6 sarcini in trimestul al 2-lea de sarcina .Motivul pierderi era rupere apei si automat au urmat si avorturile.
    Am facut foarte multe analize am mers la foarte multi medici si nici unul nu a avut vreun raspuns.As dori sa stiu daca imi poate da cineva un sfat bun si daca va-ti confruntat cu aceasta problema.
  •  
    • 162 mesaje
    9 Apr 2002, 20:36
    0 0
    Te-as ruga sa dai mai multe amanunte si anume:
    1.la ce virsta ai ramas prima data insarcinata?Ai facut avorturi la cerere inainte?In ce luni erai cind ai pierdut sarcinile?
    2.ce grupa sanguina ai tu si sotul tau si ce Rh aveti amindoi?
    3.ce rezultate ai avut la analizele pe care le-ai facut?
    4.tu si sotul tau ati mers la genetician?
    5.ce probleme de sanatate ai?
    6.in familia ta sau a sotului tau exista persoane cu probleme serioase de sanatate?
  •  
    • 6 mesaje
    5 Aug 2002, 11:23
    0 0
    Si eu am pierdut o sarcina la 2 luni.
    scurgere maronie, luat Utrogestan si avort incomplet urmat de chiuretaj. De ce?
  •  
    • 8 mesaje
    5 Aug 2002, 20:37
    0 0
    bubulinuta ai mare grija cu lucrurile astea nu e de glumit apoi ce ai mai facut te pot ajuta cu un sfat?
  •  
    • 413 mesaje
    8 Aug 2002, 01:04
    0 0
    Ce surpriza si ce ma bucur sa te regasesc printre noi draga drdreambr! Nu ai mai plecat? Oricum nu conteaza, e bine ca esti cu noi!
  •  
    • 6 mesaje
    27 Aug 2002, 10:41
    0 0
    M-ai putea ajuta cu sfaturi. Daca stii ce analize as putea face ca sa nu mai ajung la asa ceva. Ce spital, doctor stii mai bun?
  •  
    • 16 mesaje
    13 Mai 2004, 13:33
    0 0
    Draga nahema,abia am descoperit forumul si am citit despre tine. spui ca ai facut o gramada de analize si ai mers pe la multi doctori. am nascut si eu anul trecut (la 31 de saptamani) 2 gemeni care au murit dupa 1 luna. ce analize ai facut si daca poti sa-mi recomanzi un medic bun ti-as fi recunoscatoare.
  •  
    • 74 mesaje
    13 Mai 2004, 15:49
    0 0
    Si eu am pierdut o sarcina la 2 luni si jumatate. Analizele mele, inainte si dupa au iesit perfecte. Singura problema a fost ca am facut o radiografie la picior in prima luna, atunci cand nu stiam ca sunt insarcinata. S-a dezvoltat sacul embrional dar embrionul a ramas la stadiul de o luna. Chestia asta s-a vazut la ecografie si urma sa mi se faca un chiuretaj daca intr-o saptamana nu era nici o schimbare....dar nu am mai ajuns...
    A urmat un avort spontan...intr-o noapte....
    E adevarat ca nu am mai incercat de atunci....dar am sa o fac...
    Vroiam sa stiu daca i s-a mai intamplat cuiva....si daca urmatoarea sarcina a fost OK...
    Pupici