Herpes

•  
    • 8 mesaje
    11 Iun 2011, 13:02
    0 0

M'am trezit azi dimineata cu un inceput de herpes, zic eu. E mai umflata zona si rosie dar nu au aparut basicute inca si nici nu ma mananca/ ustura. Pana acum 3-4 zile am avut un cos mic in aceiasi zona. E posibil sa nu fie herpes ci doar un alt cos? I'am dat preventiv cu o crema de plafar de care mi'a zis vanzatoarea ca e buna, tinctura de propolis si am mai stat si o ora cu un cub de gheta desi nu stiu cat efect are... Faza e ca abia ce mi'a trecut unul acum 2 saptamani si mi'a ajuns. Chiar nu vreau sa'mi apara altul. Mai ales ca daca intr'adevar e herpes am impresia ca de data asta o sa mi se umfle rau de tot buza.. Ce as putea sa folosesc pt a'l face sa dispara sau macar sa nu se faca mai mare? Multumesc..

•  
    • 9728 mesaje
    11 Iun 2011, 15:10
    0 0
    Eu zic sa mergi la farmacie si sa-ti cumperi Zovirax unguent - e special pentru asta, si este chiar bun, mai bun decat Aciclovir simplu; vei vedea dupa aceea daca este totusi cos, dar daca este herpes e bine sa actionezi din pripa
  •  
    • 4034 mesaje
    12 Iun 2011, 20:03
    0 0
    herpesul trebuie tratat cand este cel mai in floare eu cand ma pricopsesc cu el iau aciclovir 400 mg pastile,si unguent.
  •  
    • 1166 mesaje
    12 Iun 2011, 22:30
    0 0
    daca vrei sa mergi pe produse naturiste atunci cumpara tinctura de echinacea... e fff buna!!
  •  
    • 3036 mesaje
    13 Iun 2011, 09:58
    0 0
    Zovirax este de mare exceptie.
    Cred ca este cel mai eficient medicament pe care l-am folosit vreodata.