help sarcina extrauterina
-
0 0In primul rand salutare tuturor evelor, sunt noua si ma bucur ca am ingrosat randurile voastre!
Am si eu un stress mare: am 2luni de cand am fost operata de sarcina extrauterina, am 29 ani,n-am copii, sunt casatorita de 5 luni si imi doresc cu ardoare un bebe; este adevarat ca risc o alta sarcina extrauterina,ca urmare a operatiei recente? iau anticonceptionale si medicul mi-a recomandat 3 luni sa nu raman gravida,mi-a prescris 3 folii de Jeanine, ideea e ca fac 3 luni in ianuarie,imediat dupa ce termin a2a folie;as vrea sa m-apuc de treaba
imediat,fara sa mai iau si a3a; ce ma sfatuiti?
-si inca o intrebare: din cele care au aceeasi experienta,nasterea ce-ar urma se face prin cezariana obligatoriu? -
Eu personal nu am trecut prin asa ceva...dar nu este de joaca ,daca medicul ti-a recomandat 3 luni de anticonceptionale ,atunci 3 luni sa fie. nu te juca cu sanatatea si viitorul tau .si in primul rand dupa o operatie de genul asat trebuie sa te refaci complet. mai poti astepta o luna, si cu o luna in plus sau una in minus....sa stii ca bebele va venii tot cand va vrea Bunul Dumnezeu.
Sanatate Multa! -
Buna,
Cred ca glumesti, nu? Eu am 32 de ani si nu am copii si nu am murit. Slava Domnului ca nu am trecut prin ce ai trecut tu, nu stiu cum e, insa stiu ce inseamna sa iti doresti un bebe. Problema se pune asa (dupa mine). La operatie ti-au fost taiate, burtica si uterul (cred). Ei, ca dupa orice operatie , ecele parti sectionate anterior trebuie sa se refaca, nu? Tu probabil ca vezi la suprafata reparat, dar in interior? Si apoi, decat sa risti o alta extrauterina pt 1-2 luni, mai bine stai cumintica, iar dupa ce iti vine ciclul de dupa a treia folie, mergi la medic la cotrol, sa iti dea EL unda verde. Nu te apuca tu de capul tau ca nu e de joaca. Poti risca sa nu mai poti avea copii niciodata si nu cred ca asta vrei. Rabdare si atunci cand va vrea Dumnezeu, atunci vei avea si bebelusul. Sarbatori fericite, pupici, curaj si sanatate.