Suplimente nutritive naturale

•  
    8 Iun 2011, 17:09
    0 0

Fetelor, acum ca a venit vara sustineti alimentatia si efortul cu un supliment nutritiv? Am vazut ca pe piata exista o sumedenie de suplimente, am incercat cateva, unele fara efect. M-am oprit acum la Extracte Esentiale de la Bioelemente si sunt extrem de multumita. Ma simt mai usoara, se simte efectul antioxidant. 

•  
    • 57 mesaje
    16 Iun 2011, 00:29
    0 0

Da, si eu sunt de acord cu suplimentele nutritive. Tocmai de aceea folosesc de multa vreme produsele de la GNC, inca de cand m-am apucat sa merg constant la sala, adica de cativa ani. GNC detine game legate de sanatate si  de nutritie, inclusiv vitamine, suplimente, minerale, plante medicinale, nutritie sportiva, dieta si produse energetice. Nu degeaba sunt brandul nr 1 de produse nutritionale in strainatate, m-am convins! Sunt atat de multumita de ele incat nu le voi schimba pentru nimic in lume! Am auzit ca s-ar deschide si la noi, in mall vitan primul magazin, acum pe 17 iunie! Eu abia astept sa merg la eveniment.Poate ne vedem pe acolo. Ar fi frumos, nu?.

•  
    • 3 mesaje
    22 Iun 2011, 17:35
    1 0
    Buna fetelor. Eu folosesc produse Econet si sunt foarte multumit de acestea. Dezavantajul este ca trebuie sa fi inregistrat la ei ca sa poti cumpara. Cine are nevoie, o pot ajuta in acest domeniu.
  •  
    • 43 mesaje
    30 Iun 2011, 13:43
    0 0
    andreeaiovici said:

Da, si eu sunt de acord cu suplimentele nutritive. Tocmai de aceea folosesc de multa vreme produsele de la GNC, inca de cand m-am apucat sa merg constant la sala, adica de cativa ani. GNC detine game legate de sanatate si  de nutritie, inclusiv vitamine, suplimente, minerale, plante medicinale, nutritie sportiva, dieta si produse energetice. Nu degeaba sunt brandul nr 1 de produse nutritionale in strainatate, m-am convins! Sunt atat de multumita de ele incat nu le voi schimba pentru nimic in lume! Am auzit ca s-ar deschide si la noi, in mall vitan primul magazin, acum pe 17 iunie! Eu abia astept sa merg la eveniment.Poate ne vedem pe acolo. Ar fi frumos, nu?.

Buna, fetelor! Eu am folosit pana acum de la GNC numai produsul Burn 60, care te ajuta sa arzi cu 60% mai multe calorii! Sunt absolut multumita de el, il folosesc constant de 3 luni! Daca vreti sa-l incercati si voi, solutia ar fi sa mergeti la magazin si sa descoperiti ce vi se potriveste!

•  
    • 5609 mesaje
    2 Iul 2011, 18:47
    0 0
    Mai fetelor nu mai cautati chimicale, toate suplimentele astea sunt de fapt chimicale!
    Este vara, este anotimpul cel mai bogat in vitamine: frucxte si legume din belsug, mancati sanatos, faceti cure multe de verdeata, vegetale proaspete. salate de fructe, dar nu mai folositi chimicale!
    Taiati naibii zaharul, dulciurile si paine alba din alimentatie si va asigur ca slabiti zdravan, sunteti si sanatoase, veti avea un ten si o piele de invidiat!...dar nu cu chimicale...ci doar fructe si legumede sezon!
  •  
    • 189 mesaje
    5 Iul 2011, 09:52
    0 0
    Ai dreptate Maricon, dar problema este ca legumele si fructele din zilele noastre nu mai au valoarea nutritiva pe care o aveau in urma cu 30 de ani. Parerea mea este ca trebuie sa luau ceva suplimente, dar sa fim atenti ce anume. Eu aleg microalgele, pe langa legume si fructe. Sunt hrana vie, cu enzime, vitamine , minerale, aminoacizi...
    Va trimit un site interesant unde sunt filme documentare. Pe mine m-au pus pe ganduri, de ex Food Matters.
    Sanatate tuturor!

http://altamedicina.com/adevarul-despre-cancer-documentar/
  •  
    • 69 mesaje
    4 Apr 2014, 16:08
    0 0
    Despre ce suplimente vorbiti? ceva anume , sau in general? eu iau un complex de vitamine si minerale Daily One si Omega 369 hayalabs
  •  
    • 5609 mesaje
    9 Apr 2014, 06:54
    0 0
    Ildicuta said:Ai dreptate Maricon, dar problema este ca legumele si fructele din zilele noastre nu mai au valoarea nutritiva pe care o aveau in urma cu 30 de ani. Parerea mea este ca trebuie sa luau ceva suplimente, dar sa fim atenti ce anume. Eu aleg microalgele, pe langa legume si fructe. Sunt hrana vie, cu enzime, vitamine , minerale, aminoacizi...
    Va trimit un site interesant unde sunt filme documentare. Pe mine m-au pus pe ganduri, de ex Food Matters.
    Sanatate tuturor!

http://altamedicina.com/adevarul-despre-cancer-documentar/

Ildicuta, te contrazic!
    Daca manaci sanatos nu ai nevoie de suplimente cu vitamine, minerale si aminoacizi.
    Nu sarii peste mese si pregateste-ti sa manci foarte ordonat si calculat din toate. Fiecare isi are rostul.
    Hrana vie, adica mancarea din fructe, legume, vegetale isi are rostul ei in viata noastra.  
    Multe din vitaminele din comert nu au procentajul care trebuie de vitamina, altele nu se absorb nici macar 50%, deci, lasa cheltuitul pe suplimente  si cumpara-ti mancare sanatoasa si organica. Taranii inca vand produs ecrescute in gradina, foarte sanataoase si extrem de bune pt corpul nostru.