scurgeri din buric
-
3 Iun 2011, 00:433 1
Buna.de vreo 2 luni am niste scurgeri urat mirositoare din buric.de obicei se intampla cand fac efort.am fost la medicul de familie si mi-a dat tratament dar tot nu mi-a trecut.nu stiu ce ar putea fi,sunt speriata
-
3 Iun 2011, 10:40Mergi la un chirurg sa te curete bine in interior, apoi te cureti acasa cu rivanol si betisoare de urechi. Evita apa prea multa in zona.
-
13 Dec 2011, 12:56
buna fetelor,
sunt tare speriata, de o luna aproximativ, am ceva scuergeri din buric, care se transforma in scoarta urat mirositoare, ce ar putea fii? am citit pe net ca e o infectie...e gravvv? ce sa fac?, mi`e tare frica de interventii chirurgicale. multumesc frumos
-
16 Dec 2011, 01:42Poate fi infectie, dar poate fi si o hernie ombilicala... Mai sunt si cazuri de adulti carora li s-a taiat buricul la nastere prea scurt si a ramas o gaurica acolo prin care se scurge urina (lichidul e galbui, se intareste si miroase a urina). In cazul acestora, printr-o operatie simpla se inchide orificiul respectiv.
Doare cand apesi buricul? Daca te doare, poate fi hernie. Cel mai bine ar fi sa mergi la medic. Nu te speria, nici una dintre cele pe care le-am mentionat nu e o problema grava.