Prea multe ALUNITE si negi micuti. Ce sa fac?
-
0 0
Hey, fetelor.
Stiti careva care ar putea fi cauza aparitiei alunitelor? Imi apar tot mai multe, de la un an la altul. cele mai multe sunt pe piept, zona sanilor, pe gat, pe brate si inspre abdomen. Sa merg la derma? unele sunt in relief, altele sunt pete...la prietenele mele nu am vazut sa le apara chiar asa...voi ati patit?
Mersi...
-
Mie in ultima perioada mi-au aparut foarte multe pe brate,iar acum am descoperit unele micute pe abdomen .. si nu cred ca sunt din cauza soarelui pentru ca nu m-am expus deloc.
Acest mesaj a fost editat de către aamariee: -
Buna fetelor!
Alunitele trebuie atent monitorizate. Daca au forma, culoarea, marimea modificata si arata mai ciudat sau daca sunt in zone cu frecare mare trebuie scoase. Pentru ca cicatricile sa fie estetice poti merge la un chirurg estetician . Va recomand pe doctorul Marius Popescu. www.estetico.ro. Eu mi-am scos o alunita de pe barbie si un chist de pe pleoapa si cicatricea este aproape invizibila. -
Aceste alunite pot fi scoase cu laserul....
Puteti incerca la doamna Viviana Iordache..este o doctorita ff buna , eu am fost la dansa pentru niste negi, pete maro si mi le-a scos.Am fost multumita, am primit dupa si niste creme...
Am vazut-o de curand si la tv, ii facea nu-s ce tratamente loredanei groza
-
Alunitele se fac de la soare .Cea mai buna metoda este sa folosesti o crema cu protectie maxima atunci cand stai la soare . Cel mai bine este sa nu stai in soare mai mult de 30-40 de minute deoarece soarele nu este bun pentru fiecare . Alunitele mari trebuie sa le arzi dar cel mai bine este sa nu incerci sa le rupi . Trebuie sa le lasi in pace si sa mergi la un dermatolog care ti le va arde daca este cazul .
Atentie cu statul la soare la orele cand soarele este puternic deoarece pot aparea si alte complicatii ale pielii .
Si eu am multe alunite iar unele sunt chiar mari dar inca nu am mers la un dermatolog sa mi le arda ca totusi mai astept sa mai fac mai mare ca orcum trebuie sa le ard pe unele ca nu le suport .