Prea multe ALUNITE si negi micuti. Ce sa fac?

•  
    • 20 mesaje
    30 Mai 2011, 15:33
    0 0

Hey, fetelor.

Stiti careva care ar putea fi cauza aparitiei alunitelor? Imi apar tot mai multe, de la un an la altul. cele mai multe sunt pe piept, zona sanilor, pe gat, pe brate si inspre abdomen. Sa merg la derma? unele sunt in relief, altele sunt pete...la prietenele mele nu am vazut sa le apara chiar asa...voi ati patit?

Mersi...

•  
    • 84 mesaje
    30 Mai 2011, 16:56
    0 0

Si eu am multe alunite. Sunt de la soare si trebuie monitorizare periodic!

•  
    • 24 mesaje
    8 Iun 2011, 18:52
    0 0
    din experienta mea familiala dureroasa iti zic sa scapi de cat mai multe. si sa folosesti creme protectoare.
    iti recomand sa mergi la dermatolog si cred ca la colentina si longhin gasesti pe cineva sa te vada.
  •  
    • 39 mesaje
    9 Iun 2011, 00:01
    0 0
    Mie in ultima perioada mi-au aparut foarte multe pe brate,iar acum am descoperit unele micute pe abdomen .. si nu cred ca sunt din cauza soarelui pentru ca nu m-am expus deloc.
    Acest mesaj a fost editat de către aamariee: 9 Iun 2011, 23:06
  •  
    • 363 mesaje
    9 Iun 2011, 00:18
    0 0
    Mergi la dermatolog si nu mai sta la soare fara sa te protejezi
  •  
    • 3 mesaje
    28 Ian 2012, 15:51
    0 0
    Buna fetelor!

Alunitele trebuie atent monitorizate. Daca au forma, culoarea, marimea modificata si arata mai ciudat sau daca sunt in zone cu frecare mare trebuie scoase. Pentru ca cicatricile sa fie estetice poti merge la un chirurg estetician . Va recomand pe doctorul Marius Popescu. www.estetico.ro. Eu mi-am scos o alunita de pe barbie si un chist de pe pleoapa si cicatricea este aproape invizibila.
  •  
    • 40 mesaje
    2 Feb 2012, 14:58
    0 0
    Aceste alunite pot fi scoase cu laserul....
    Puteti incerca la doamna Viviana Iordache..este o doctorita ff buna , eu am fost la dansa pentru niste negi, pete maro si mi le-a scos.Am fost multumita, am primit dupa si niste creme...
    Am vazut-o de curand si la tv, ii facea nu-s ce tratamente loredanei groza
  •  
    • 738 mesaje
    2 Feb 2012, 20:30
    0 0
    daca ai alunite ,te feresti de statul prea mult in soare.
  •  
    • 14 mesaje
    25 Mar 2012, 21:39
    0 0
    Alunitele  se  fac  de  la soare  .Cea  mai  buna  metoda  este  sa  folosesti  o  crema  cu  protectie maxima  atunci  cand  stai  la  soare  .  Cel  mai bine este  sa   nu  stai  in  soare  mai  mult  de   30-40  de minute  deoarece  soarele  nu  este bun  pentru fiecare  . Alunitele  mari   trebuie  sa le  arzi  dar  cel mai bine  este  sa   nu incerci  sa  le rupi  . Trebuie  sa  le lasi  in  pace  si  sa mergi  la  un dermatolog  care  ti  le va  arde  daca este cazul  . 
      Atentie   cu  statul   la soare  la orele cand  soarele este puternic  deoarece  pot  aparea  si  alte complicatii  ale pielii .
      Si  eu  am multe  alunite  iar unele sunt  chiar mari  dar inca nu  am mers  la  un dermatolog  sa  mi le arda  ca  totusi   mai  astept  sa  mai fac mai mare   ca  orcum  trebuie  sa  le  ard pe unele  ca   nu le suport  .