Ajutor!!!

•  
    • 3 mesaje
    26 Mai 2011, 22:17
    1 1

Buna,fetelor!

Abia mi-am facut cont aici si ma simt un pic stanjenita sa va spun dar simt ca trebuie, pentru ca am nevoie de niste sfaturi de la voi...

Am 15 ani si de cateva zile am o mancarime ciudata in partea de jos..

Ma "mananca" labiile si vaginul..si ma si ustura un pic..nu sunt sigura daca e usturime sau mancarime :))

Am si o secretie alba, "branzoasa" ca sa zic asa.Nu am vazut-o pe slip dar,ca sa fiu sincera m-am uitat cu o oglinda, deoarece mancarimea devenise insuportabila si eram curioasa sa vad ce am acolo..  Era o chestie alba asa,erau ca niste particule mai mari si am vrut sa o scot de acolo crezand ca poate acea chestie imi cauzeaza aceasta stare.Am bagat degetul si am scos un pic dar nu a iesit toata si e "blocata" acolo. Nu am mai insistat pentru ca mi-era frica sa nu fie ceva care trebuie sa fie acolo si eu sa fac o prostie.

Mancarimea e inca acolo..nu tot timpul..cand fac baie nu simt nimic si nici dupa ce fac baie..Dar apoi iar incepe si nu mai suport.

Aaa..am uitat sa spun ca m-am dat cu crema de galbenele..nu stiu daca e bine dar am facut-o..pentru ca asa nu mai simt nimic si se calmeaza zona aceea.

Cand merg ma jeneaza uneori..dar nu tot timpul...nici mancarimea asta nu e tot timpul..

Vreau sa mai spun ca Sunt virgina si de masturbat m-am masturbat clitoridian si nu vaginal asa ca NU STIU CE MI SE INTAMPLA....!!!

Am nevoie de ajutorul vostru....

Va multumesc...

•  
    • 735 mesaje
    26 Mai 2011, 22:24
    0 0
    DianaPeste said:

Buna,fetelor!

Abia mi-am facut cont aici si ma simt un pic stanjenita sa va spun dar simt ca trebuie, pentru ca am nevoie de niste sfaturi de la voi...

Am 15 ani si de cateva zile am o mancarime ciudata in partea de jos..

Ma "mananca" labiile si vaginul..si ma si ustura un pic..nu sunt sigura daca e usturime sau mancarime

Am si o secretie alba, "branzoasa" ca sa zic asa.Nu am vazut-o pe slip dar,ca sa fiu sincera m-am uitat cu o oglinda, deoarece mancarimea devenise insuportabila si eram curioasa sa vad ce am acolo..  Era o chestie alba asa,erau ca niste particule mai mari si am vrut sa o scot de acolo crezand ca poate acea chestie imi cauzeaza aceasta stare.Am bagat degetul si am scos un pic dar nu a iesit toata si e "blocata" acolo. Nu am mai insistat pentru ca mi-era frica sa nu fie ceva care trebuie sa fie acolo si eu sa fac o prostie.

Mancarimea e inca acolo..nu tot timpul..cand fac baie nu simt nimic si nici dupa ce fac baie..Dar apoi iar incepe si nu mai suport.

Aaa..am uitat sa spun ca m-am dat cu crema de galbenele..nu stiu daca e bine dar am facut-o..pentru ca asa nu mai simt nimic si se calmeaza zona aceea.

Cand merg ma jeneaza uneori..dar nu tot timpul...nici mancarimea asta nu e tot timpul..

Vreau sa mai spun ca Sunt virgina si de masturbat m-am masturbat clitoridian si nu vaginal asa ca NU STIU CE MI SE INTAMPLA....!!!

Am nevoie de ajutorul vostru....

Va multumesc...

Probabil ai candidoza. Ai urmat recent vreun tratament cu antibiotice?

Spune-i mamei tale si mergeti impreuna la medic.

Acest mesaj a fost editat de către matzoanca: 26 Mai 2011, 22:27
  •  
    • 169 mesaje
    26 Mai 2011, 23:14
    0 0
    dute la un medic ginecolog si asa na-i ce sa ascunzi,nu-ti fie teama ei isi fac doar meseria.
  •  
    • 363 mesaje
    26 Mai 2011, 23:34
    0 0
    Ginecolog cit poti de repede.Sigur esti virgina?Daca nu,poti avea tricomonas,dar tot dr. iti poate spune ce sa faci.Nu lua antibiotice ca poate iti recolteaza de acolo si daca ai ceva iti face antibiograma sa-ti dea tratament si antibiograma arata la ce rezista microbul si ce antibiotic te poate vindeca.
  •  
    • 1166 mesaje
    27 Mai 2011, 00:37
    0 0
    cel mai probabil ai candidoza..ori ai luat antibiotice..ori folosesti vreun sapun/gel de dus foarte dur care ti-a modificat PH-ul natural...
  •  
    • 3 mesaje
    27 Mai 2011, 18:50
    0 0
    Nu am avut contact sexual cu nimeni pana acum..deci sunt virgina.Pana merg la ginecolog nu as putea incerca ceva..ma refer de exemplu sa ma spal cu un fel de ceai sau crema de galbenele...exista posibilitatea de a rezolva ceva?
    Va multumesc pentru sfaturi.Voi merge cu mama la ginecolog si va scriu ce am rezolvat.
    Multumesc!
  •  
    • 216 mesaje
    27 Mai 2011, 20:49
    0 0

Spalaturi cu ceai de galbenele sau/si pelin, si spalaturi cu tantum rosa ( sunt niste pliculete care se dizolva in apa sau ceaiul de galbenele sau pelin). Si mai sunt si ovule si unguent pt candidoza dar pt astea mai bine te duci la dr. Ceaiurile si tantul rosa n-au ce sa-ti faca rau......aaaa...si mai sunt spalaturi cu bicarbonat de sodiu sunt bune.

•  
    • 367 mesaje
    28 Mai 2011, 01:32
    0 0

salut

pana ajungi la doctor incearca o cura cu iaurt.cauta pe net si ai sa vezi cum se foloseste

sanatate

•  
    • 1166 mesaje
    28 Mai 2011, 13:09
    0 0

exista in farmacii o crema fff buna..se numeste Miconal Ecobi..te dai cu ea de 2-3 ori pe zi si ai sa vezi cum de la prima aplicare si usturimea si pruritul o sa dispara.

•  
    • 3 mesaje
    29 Mai 2011, 02:05
    0 0
    va multumesc foarte mult pentru sfaturi.voi incerca ce mi-ati spus voi pana merg la ginecolog.