Capricon S

•  
    • 39 mesaje
    26 Mai 2011, 18:43
    0 0

Buna!

Mi-a prescris medicul ginecolog Capricon S pentru BIP. In cabinet nu am stiut despre ce e vorba si nici el nu mi-a dat nicio indicatie, alta decat 2 pe zi, dimineata si seara. Ajunsa acasa intru pe "doctor google" sa vad in ce consta tratamentul, boala, etc. si ma lovesc de pareri contradictorii privind aceste supozitoare, ba ca se folosesc intrarectal (cum scrie si pe prospect), ba vaginal. Cum nu pot lua pana luni legatura cu doctorul dau fuga la prima farmacie si intreb, farmacista ma lumineaza: intravaginal in cazul problemei mele. Circumspecta de felul meu, mai aleg o farmacie- intrarectal, inca una- intrarectal, deci 2-1 (m-am oprint inainte sa imi pierd toata ziua facand sondaje prin farmacii).

Rog fetele care au folosit sau care au cunostinte in domeniu sa ma lumineze si pe mine.....

•  
    • 1030 mesaje
    26 Mai 2011, 23:13
    0 0
    Eu zic ca tot intrarectal,asa am folosit si eu..in alta ordine de idei..ai facut niste analize ale secretiei din col,sa vezi exact ce bacterie iti produce anexita?Ca, cu astea naturale nu prea o dai de cap..iti trebuie antibiotic..
  •  
    • 1166 mesaje
    27 Mai 2011, 00:33
    0 0

foloseste-le cum scrie pe prospect..am folosit si eu pentru o problema ginecologica...

Acest mesaj a fost editat de către heba: 27 Mai 2011, 09:13
  •  
    • 39 mesaje
    27 Mai 2011, 08:30
    0 0

Multumesc!

Am inceput aseara tratamentul si cum nu aveam niciun raspuns, am facut cum scria pe prospect, am sa continui asa.

Eueu, am facut analiza de secretie, pana cand vine raspunsul mi-a dat tador si capricon s pentru a-mi calma putin durerea.