anticonceptionale

•  
    • 1 mesaje
    14 Dec 2004, 02:42
    0 0
    Eu folosesc LoFemenal-anticonceptionale de 5 luni.Nu am avut nici un fel de reactii adverse pana acum.Dar de ceva timp am observat ca incep sa capat proportii,si nu din cauza programului de masa, pentru ca nu l-am schimbat. Intrebarea mea este urmatoarea:Ar trebui sa ma astept la o reactie in timp daca continui tratamentul cu aceste pastile? si inca ceva: Ce se intampla daca in una din zile uit sa iau pastila in termen de 12 ore de la ora prestabilita?
    Va multumesc.
  •  
    • 37 mesaje
    14 Dec 2004, 21:07
    0 0
    eu iau Marvelon de 3 ani.Nu am fost niciodata foarte slaba, deci nu pot spune ca am capatat brusc in greutate. Eu una nu pot spune deci ca am avut nici avantaje de pe urma lor (oricum aveam ciclu foarte regulat si nu foarte abundent si inainte) si nici dezavantaje evidente.
  •  
    • 19 mesaje
    17 Dec 2004, 11:36
    0 0
    Eu iau Jeanine,si in prospect scrie ca daca uiti sa iei intr-o zi,trebuie sa iei in 24 ore si pe cea din urma si pastila din ziua respectiva..daca faci rost de prospect sigur se mentioneaza si ce trebuie sa faci cand uiti sa le iei.
    In privinta cresterii in greutate depinde din ce categorie de anticonceptionale fac parte ale tale, eu stiu ca cele de tip COC (contraceptive orale combinate )microdozate,sunt cele care au cele mai putine efecte secundare,mai ales legate de greutate.
  •  
    • 37 mesaje
    18 Dec 2004, 18:37
    0 0
    Buna,
    Eu iau Coral 21 de circa un an si jumatate. Cam a doua luna am luat si eu 1-2 kg dupa care nu am mai luat nimic pana acum trei luni cand mi s-a schimbat fusul orar si s-a dat totul peste cap. Acum ma lupt sa imi revin. Inainte am luat Diane 35 de la care nu m-am ingrasat deloc, insa dupa 5-6 luni mi-a dereglat ciclul, care si asa era vai de capul lui si mi-a aparut si o chestie pe fata ca reactie adversa. Am oprit, am facut pauza vreo 6 luni si apoi am luat Coral. Pana acum 3 luni eu am luat ca sa imi tratez chisturile de pe ovare. Daca uiti 12 ore sa iei pastiluta, o poti lua atunci, insa mai mult de 12 ore nu esti protejata de cea precedenta. Deci sa folosesti si alt mijloc de protectie. Daca ai depasit 12-13 ore, nu o mai lua si ia-o la ora slabilita pe urmatoarea. Vezi ca de obicei scrie in prospectele loc ce si cum. Daca vezi ca te ingrasi mai mult, mergi la medic si schimbati-le.
    Sanatate si sarbatori fericite. Pupici.