vaginoza bacteriana si spalaturile vaginale
-
22 Mai 2011, 13:590 0
Dupa o perioada lunga de timp in care am crezut ca spalaturile vaginalasunt necesare unei igiene intime corespunzatoare m-am ales cu o vaginoza bacteriana care se manifesta prin secretii abundate si cu consistenta anormala. Nu mi-a trecut complet cu antibiotic si problema cea mai mare ar fi ca vreau sa am un copil, iar asta ar complica foarte tare lucrurile. Stiu ca exista niste ovule...insa nu stiu exact care ar fi cele mai indicate....
-
22 Mai 2011, 17:28daca vrei un copil, e musai sa tratezi serios vaginoza.
nu te speria, nu e nimic grav, e vorba doar de modificarea florei vaginale.
se poate intampla si de la spalaturi prea dese, de la tampoanele interne, etc.
flora vaginala trebuie deci refacuta si intr-adevar se prescriu niste ovule pentru tine si un unguent pentru sotul tau timp de 15 zile.
in perioada asta contactul sexual e recomandat sa nu existe.
sfatul meu: fa-ti o programare la un ginecolog, acesta iti va recomanda mai intai o analiza a secretiei vaginale, si de abia dupa iti va prescrie reteta.
antibioticele si ovulele nu se iau dupa ureche sau din auzite, ci numai la recomandarea medicului, in functie de analize. -
30 Mai 2011, 21:14Multumesc pentru raspuns. Antibioticele nu le-am luat dupa ureche, au fost recomandate de medic pentruo pb mai veche pe care o am cu gatul. Am fost la control si intr-adevar mi-a facut analiza a secretiilor dupa care mi-a recomandat feminella vagi c, ovule, atat pentru vaginoza, cat si ca adjuvant pentru atunci cand trebuie sa iau antibiotice. Abia astept acum sa termin tratamentele ca sa ma pot gandi la o eventuala sarcina