Cum as putea sa slabesc?

•  
    • 2 mesaje
    21 Mai 2011, 21:06
    0 0

Ati putea sa imi spuneti si mie cum as putea sa slabesc la burta si la picioare? am incercat atatea metode...dar nu imi ies...datimi si voi sfaturi...va multumesc...

•  
    • 1 mesaje
    21 Mai 2011, 21:22
    0 0
    dimineata cand te trezesti sa nu bei cafea si sa nu fumezi si sa alergi
  •  
    • 169 mesaje
    21 Mai 2011, 21:30
    0 0
    nu fi complexata,acceptate asa cum esti ca sa nu-ti faci sg rau.
  •  
    • 2 mesaje
    21 Mai 2011, 21:40
    1 0
    nu fumez....si nu beau cafea
  •  
    • 169 mesaje
    21 Mai 2011, 21:55
    0 0
    eu mai beau cafea si fumez foarte rar,ca nici nu-s bune tigarile dar la mine mai mult din joaca
  •  
    • 1166 mesaje
    22 Mai 2011, 12:39
    0 0
    bea ceai verde..mananca putin si des, alearga cand ai timp, nu face abdomene ca o sa-ti creasca muschii pe sub stratul adipos pe care o sa-l impinga in fata si o sa para burta si mai mare, nu manca multa paine, nu manca seara, nu manca multe fruncte si legume crude pt. ca fermenteaza si te umfli in abdomen, nu bea lapte proaspat din acelasi motiv in schimb mananca iaurt semidegresat, nu bea acidulat, nu manca mazare si fasole...daca imi mai aduc aminte ceva mai scriu
  •  
    • 57 mesaje
    16 Iun 2011, 11:30
    0 0
    te pot ajuta si cremele anticelulitice, care reduc circumferinta coapselor cu cca 2 cm intr-o luna, ajutata bine-nteles de un meniu alimentar din care sa lipseasca tot ceea ce @heba a enumerat mai sus
    incearca fisio line, de la zuccari. il gasesti in farmaciile dona sau plafar si chiar da rezultate. in plus, imbunatateste si aspectul pielii