Pt. evele din Piatra Neamt!
-
16 Mai 2011, 16:080 0
M-am mutat de curand in Bucuresti in Piatra Neamt si vreau sa va povestesc si voua prima mea experienta la un medic. Am unele dureri in partea dreapta mai exact in zona rinichiului drept cu deviere in zona ficatului sau a fierei. Dupa lungi cautari pe forumuri - oricum nu gasesti nimic mai degraba dupa indrumari m-am hotarat sa merg sa-mi fac un ecograf la Poparlan. Sa nu va duceti acolo cel putin nu pt un ecograf pt nimic in lume. Mi-a zis numai aberatii mai concret -ca sunt normale durereile, ca se mai intampla dar nicidecum cauza. Am intrebat-o in ce stare este fierea si mi-a spus ca este perfect normala( eu ultima data mi-am facut un ecograf la Medlife si mi-a zis dr. de acolo ca o am strangulata in doua locuri fapt adevarat - este ceva ereditar mai am pe-acolo si ceva namol sau mal. Plus de-asta stiu ca am si nispi la rinichi , plus mai multe chestiute bla, bla, bla. Ecograful despre care vb l-am facut acum 2 ani in Bucuresti. Sincer ma asteptam ca in afara de cele mentionate sa-mi spuna si mie macar cauza- va spun sincer am niste durerei de mor, abia ma pot rindica din pat iar atunci cand sunt in picioare trebuie neaparat sa merg deoarece daca stau pe loc o i-au razna simt ca-mi iese ceva de-acolo.
Va rog mult evelor din acest oras spuneti-mi si mie unde ma pot duce la un dr de incredere care este intr-adevar in stare sa citeasca un ecograf.
Multumesc!
-
16 Mai 2011, 22:22fiecare interpreteaza in felul sau. te trezesti cu diagnostice diferite daca consulti mai multi medici. eu asa am patit de mai multe ori. dr munteanu[alpari] in spitalul nou la parter
-
21 Mai 2011, 01:56
De la gara,mergind spre Petrodava,pe partea dreapta este o vila,o clinica privata.Cu 50 de lei iti face ecografie un doctor foarte bun de acolo. Succes.
-
21 Mai 2011, 18:16Cred ca stiu clinica care zici. Spune-mi te rog cum il cheama pe dr. ca este foarte posibil sa fie mai multi dr acolo care fac ecograf. Iti da si pozele? Eu ma gandeam sa merg la Clinica Sf. Andrei am intrat pe net si am vazut ca la ecograf au si 2 medici din Iasi, ma gandeam sa incerc acolo.
Multumesc pt raspuns!