Caderea parului la femei

•  
    • 7 mesaje
    13 Mai 2011, 14:41
    0 0

Am o problema grava: raman cu suvite de par in cada dupa ce ma spal pe cap. Am incercat tot ce se poate, dar niciun rezultat. Cred ca e o problema ereditara, dar totusi, are cineva o idee? ati patit ceva asemantor? sunt femeie si nu va imaginati ce fel ma simt. :(( plssss, help

•  
    • 500 mesaje
    13 Mai 2011, 19:55
    0 0
    cati ani ai?
  •  
    • 189 mesaje
    17 Mai 2011, 09:01
    0 0
    Incercati cu microalge, sunt naturale, au 4000 de substante vitale si se asimileaza in organism in proportie de 90 %. Poate ma veti intreba cum e posibil? Microalgele sunt intre regnul animal si cel vegetal si au ADN-ul ca si noi oamenii. Incercati si o detoxifiere cu Chlorella vulgaris, daca celulele sunt pline cu toxine, nu mai este loc unde sa se depuna cele 4000 de substante vitale.
    Sper sa va fie de folos!
  •  
    • 647 mesaje
    19 Mai 2011, 17:33
    0 0
    Si mie mi se intampla tot asa dar mai mult pe perioada de toamna/iarna, se zice ca atunci cad firele moarte, insa la fel si mie imi era frica, ca mai apoi sa nu raman fara par pentru ca al meu este subtire si nu e des deloc, deci iti imaginezi... Dar acuma mi-a trecut, nu mai imi cade si nu am luat absolut nimic pentru caderea parului. Eu zic ca e si de la stress.. M-am convins pentru ca in perioada aceea eram cam stresata si de aia imi cadea.. Esti stresata cumva? E posibil sa fie si la tine aceeasi problema
  •  
    • 2 mesaje
    22 Mai 2011, 20:15
    0 0

De ce nu si "Caderea parului la barbati" Eu lucrez in constructii si datorita prafului am aceasta problema si nu vreau deloc sa am chelie poate imi dati voi un indiciu cum sa scap de problema mai necostisitor .

•  
    • 10 mesaje
    24 Mai 2011, 09:59
    0 0
    Iti recomand un Medic Dermatolog foarte bun,in urma unor analize,iti va face un tratament direct pe scalp cu un aparat cu multe ace mici si o substanta speciala.Dr Dumitresc Natalia,Clinica Data Plus,langa Cismigiu. Telf.0742267324
  •  
    • 10 mesaje
    28 Mai 2011, 18:14
    0 0
    Crescina tratament pentru femei (celule stem) - 700
    Cel mai nou si eficient tratamen de la prestigioasa companie Labo, in lupta contra calvitiei masculine. Pachetul oferit este atat cu fiole impotriva caderii cat si regenerarii parului, avand cea mai puternica concetratie (700 - si pentru cei cu probleme grave de cadere a parului)
    Pe langa asta, fata de piata romaneasca, tratamentul oferit contine si o substanta pe baza de celule vegetale stem - Noua creatie a cercetatorilor de la Labo.
    In Romania tratamentul incomplet de doar 12 fiole, fara celule stem costa 600 lei: http://www.efarma.ro/products.php?id=4767
    Eu ofer tratamenul complet de 24 de fiole + substanta cu celule stem.

PRET: 499