Ma simt slabita in cura de slabire

•  
    • 2 mesaje
    10 Mai 2011, 17:05
    0 0

Buna fetelor,

Ma simt slabita din cauza dietei pe care o tin in acest moment. Ma simt lipsita de energie si cateodata incep sa tremur. Care este solutia? Multumesc.

•  
    • 4034 mesaje
    10 Mai 2011, 18:20
    0 2
    sa mananci
  •  
    • 2 mesaje
    11 Mai 2011, 10:04
    0 0
    Mananc, numai ca incerc sa evit anumite alimente bogate in grasimi. Nu ma infometez. Ma gandeam sa incep un tratament cu calciu si vitamine, dar mi-e frica ca imi va starni pofta de mancare.
  •  
    • 4034 mesaje
    13 Mai 2011, 14:28
    0 0
    pai asa va fi,daca iei suplimente.renunta la grasimi,dar nu in totalitate,la painea alba si la dulciuri.o sa slabesti dar in timp.uite eu sunt tot la o dieta sa zic...am stagnat din slabit,dar nu ma opresc.am noroc ca nu ma dau in vant dupa dulciuri ,sucuri nu mai beau de vreo 3 ani,beau decata apa si cafea fara zahar.eu cand am renuntat la paine ,am ramas fara par..
  •  
    • 955 mesaje
    15 Mai 2011, 08:24
    0 0
    creatza23 said:
    pai asa va fi,daca iei suplimente.renunta la grasimi,dar nu in totalitate,la painea alba si la dulciuri.o sa slabesti dar in timp.uite eu sunt tot la o dieta sa zic...am stagnat din slabit,dar nu ma opresc.am noroc ca nu ma dau in vant dupa dulciuri ,sucuri nu mai beau de vreo 3 ani,beau decata apa si cafea fara zahar.eu cand am renuntat la paine ,am ramas fara par..

Cum adica?! Cred ca te inseli. Eu cunosc multe femei care mananca paine si le cade foarte mult par. Personal nu mai mananc paine decat foarte rar si nu am observat o cadere mai accentuata a parului (am parul lung si foarte ondulat). Parerea mea este ca mai bine ti-ai face niste analize sa vezi ce carente de vitamine ai sau alte probleme si sa discuti cu un medic  dermatolog.

Acest mesaj a fost editat de către alya_27: 15 Mai 2011, 08:25
  •  
    • 7967 mesaje
    15 Mai 2011, 12:25
    0 0
    Eu consider ca o dieta trebuie facuta dupa un consult specializat. Uneori ti se fac si analize si esti sfatuita ce sa excluzi si ce sa mananci. Pe langa dieta mai e nevoie si de foarte multa miscare. daca te infometezi dar nu faci miscare...e cam apa de ploaie...
  •  
    • 567 mesaje
    16 Mai 2011, 18:23
    0 0
    Depinde ce fel de dieta tii. Eu am slabit 30 de kg dar cu ajutorul medicului si nu m-am simtit deloc rau din contra imi era si imi este foarte bine. Cel mai bine este sa consulti un medic. Care este portia calorica pe zi?
  •  
    • 4034 mesaje
    2 Mar 2012, 14:11
    0 0
    alya_27 said:
    creatza23 said:

Cum adica?! Cred ca te inseli. Eu cunosc multe femei care mananca paine si le cade foarte mult par. Personal nu mai mananc paine decat foarte rar si nu am observat o cadere mai accentuata a parului (am parul lung si foarte ondulat). Parerea mea este ca mai bine ti-ai face niste analize sa vezi ce carente de vitamine ai sau alte probleme si sa discuti cu un medic  dermatolog.

am spus ca eu cand am renuntat la paine asta am patit.painea contine vitaminele b care se gasesc si n drojdia proaspata. parul are nevoie de vitamina b. multa vreme am luat si drojdie proaspata cate jumatate de cubulet pe zi.