Ma simt slabita in cura de slabire
-
0 0
Buna fetelor,
Ma simt slabita din cauza dietei pe care o tin in acest moment. Ma simt lipsita de energie si cateodata incep sa tremur. Care este solutia? Multumesc.
-
pai asa va fi,daca iei suplimente.renunta la grasimi,dar nu in totalitate,la painea alba si la dulciuri.o sa slabesti dar in timp.uite eu sunt tot la o dieta sa zic...am stagnat din slabit,dar nu ma opresc.am noroc ca nu ma dau in vant dupa dulciuri ,sucuri nu mai beau de vreo 3 ani,beau decata apa si cafea fara zahar.eu cand am renuntat la paine ,am ramas fara par..
-
creatza23 said:
pai asa va fi,daca iei suplimente.renunta la grasimi,dar nu in totalitate,la painea alba si la dulciuri.o sa slabesti dar in timp.uite eu sunt tot la o dieta sa zic...am stagnat din slabit,dar nu ma opresc.am noroc ca nu ma dau in vant dupa dulciuri ,sucuri nu mai beau de vreo 3 ani,beau decata apa si cafea fara zahar.eu cand am renuntat la paine ,am ramas fara par..Cum adica?! Cred ca te inseli. Eu cunosc multe femei care mananca paine si le cade foarte mult par. Personal nu mai mananc paine decat foarte rar si nu am observat o cadere mai accentuata a parului (am parul lung si foarte ondulat). Parerea mea este ca mai bine ti-ai face niste analize sa vezi ce carente de vitamine ai sau alte probleme si sa discuti cu un medic dermatolog.
Acest mesaj a fost editat de către alya_27: -
alya_27 said:
creatza23 said:
pai asa va fi,daca iei suplimente.renunta la grasimi,dar nu in totalitate,la painea alba si la dulciuri.o sa slabesti dar in timp.uite eu sunt tot la o dieta sa zic...am stagnat din slabit,dar nu ma opresc.am noroc ca nu ma dau in vant dupa dulciuri ,sucuri nu mai beau de vreo 3 ani,beau decata apa si cafea fara zahar.eu cand am renuntat la paine ,am ramas fara par..Cum adica?! Cred ca te inseli. Eu cunosc multe femei care mananca paine si le cade foarte mult par. Personal nu mai mananc paine decat foarte rar si nu am observat o cadere mai accentuata a parului (am parul lung si foarte ondulat). Parerea mea este ca mai bine ti-ai face niste analize sa vezi ce carente de vitamine ai sau alte probleme si sa discuti cu un medic dermatolog.
am spus ca eu cand am renuntat la paine asta am patit.painea contine vitaminele b care se gasesc si n drojdia proaspata. parul are nevoie de vitamina b. multa vreme am luat si drojdie proaspata cate jumatate de cubulet pe zi.