Caderea parului!!

•  
    • 6 mesaje
    10 Mai 2011, 01:09
    0 0

Stie cineva un tratament sau ceva natural care sa ma ajute sa nu imi mai cada parul ....am analizele la zi sunt perfect sanatoasa dar nu stiu ce sa fac sa nu imi mai cada paru??

•  
    • 122 mesaje
    10 Mai 2011, 13:57
    0 0
    Analize hormonale ai facut?
  •  
    • 9 mesaje
    10 Mai 2011, 17:33
    0 0
    eu iti recomand pastile de la Revalid. aceeasi problema o aveam si eu, imi cadea f mult par, probabil pe baza de stres, pt ca sunt o persoana care se streseaza foarte usor (desi lucrez la asta ), si mai ales pt ca am avut o perioada indelungata in care ma vopseam foarte des. si sincer, de cand iau aceste pastile, chiar a inceput sa nu-mi mai cada atat de mult. cateva fire la spalare, asa cum e si normal.
  •  
    • 1 mesaje
    24 Iul 2011, 16:17
    0 0
    Incearca produsele nemaipomenite de la Regivero...efecte rapide si sigure! www.regivero.ro ptr ca sa te convingi singura!
  •  
    • 12 mesaje
    26 Iul 2011, 09:48
    0 0

Incearca sa te clatesti cu ceai de brusture dupa spalare.

•  
    • 10 mesaje
    29 Iul 2011, 13:38
    0 0
    Foloseste ulei de ricin. Aceiasi problema am avut si eu- imi pica parul foarte mult si ma speriasem mai ales ca il am subtire si nu foarte des. E lung si la un moment dat ma gandeam sa ma tund mai scurt. Mi-a spus o farmacista sa folosesc ulei de ricin o data pe saptamana. Are o consistenta ca mierea de albine si e mai complicat sa il aplici dar te vei descurca. Stai cu el in par cateva ore[4-5] apoi te speli. Te asigur ca rezultatele se vor vedea dupa prima ultilizare. Si pe langa faptul ca nu iti va mai cadea parul, va creste mai repede si va fi mult mai puternic si stralucitor.
    Poti de asemenea sa adaugi si 3 oua si ulei de masline sa faci o masca.
    Ai grija de tine!
  •  
    • 121 mesaje
    29 Iul 2011, 23:08
    0 0
    Si eu am probleme cu caderea parului acum 2 ani am tratat lucrul asta cu eurovita pt par si unghii si am fost foarte multumita in nici macar o luna mi am reveni,t iar acum cam un an de zile am folosit chel stop si dupa cateva luni de zile nu am mai avut probleme acum a inceput iar sa mi cada parul si cred ca o sa incerc din nou eurovita