Dermatita atopica la adult
-
8 Mai 2011, 16:110 0
Buna evelor, am si eu o mare problema ce tine de dermatologie. La mana dreapta de mai bine de 1 an am fost diagnosticata cu dermatita atopica. Ce am gasit pana acum pe net despre dermatita ,scrie numai de bebelusi sau copii mici care cu varta sunt vindecati...nimic despre un remediu pt cei mari . Sunt disperata pentru ca la 4 din cele 5 degete de la mana dreapta le am cu bubite si crapaturi f mari avand o piele exagerat de uscata, care uneori nu ma lasa nici sa-mi strang mana intr-un pumn din cauza ranilor pe care le am si care deseori imi sangereaza. Nu stiu ce sa ma fac am urmat tratamentul de la dermato, dar fara un rezultat f promitator, am perioade bune in care mana imi arata mai bine, dar de cele mai multe ori sunt cu mana umflata si am niste degete de 2 ori mai groase decat la mana stanga. Lucrez la o casierie si nu stiu ce sa ma fac cu ranile pentru ca mi-e teama sa nu ajung de la mizrabilii astia de banii sa nu ma infectez ....Sa ajung sa o dau din lac in put! Nici nu mai stiu cu ce nu m-am dat: de la creme gen: Triderm, Locoid, Elocom pana la Unt de Shea care cat de cat mi-a mai ameliorat mana care zici ca mai are un pic si se usuca si cade....Cu orice m-as da parca nu mi se calmeaza pielea asta atat de uscata si sensibila, sunt nevoita sa ma spal numai cu unu anumit sapun pt copii si acasa si la munca. Daca cineva are aceasta problema a pielii sau stie cate ceva despre ea rog sa ma sfatuiasca cum sa procedez mai departe . Multumesc !
-
8 Mai 2011, 21:08Scrieti-mi e-mail pe jeneildiko@gmail.com, si va trimit poze cu cazuri asemanatoare rezolvate in mod natural. Cami din poze era suspecta deja cu cancer de piele si s- a rezolvat problema in 4 luni.Sanatate multa!