rinoplastie _ need help!!!!
-
0 2Fetelor,
am si eu o mica mare problemutza..in urma unui traumatism suferit la 11 anisori (acum am 25) m-am ales cu nasul stramb..si iata ca intr-un final mi-am luat inima in dinti si m-am hotarat sa ma operez (sunt ffff fricoasa)..daca ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat (din experientza personala sau a prietenilor, ori din citite), cu o recomandare (doctori buni sau de cine sa ma feresc), v-as fi recunoscatoare...
S-a operat cineva la clinica aestheticline?
Mersi frumos! -
Eu nu am auzit de acest doctor si ma interesez de ceva vreme....
este orl-ist sau plastician?
din cate am inteles de la dr constatin stan, la care am fost, in cazul meu nu se poate obtine decat o ameliorare, nu o indreptare totala a nasului (ca e riscant a se interveni la os, sus, sa nu se 'prabuseasca' nasul)...
ce gen de operatii a facut acest doctor de care spui tu?
astept raspuns!
mersi! -
Este ORL-ist, nu plastician,dar este f. bun in ceea ce priveste plastiile de nas ureche.Dr Stan a facut odata ucenicia in spitalul nostru.Dr. Dumitru pe care ti l-am recomandat face plastii de nas de anii buni de zile si ies f. reusite.DAr inainte tb sa mergi la o consultatie la el si iti va desena exact.
-
Doina,
dr dumitru are si vreun cabinet particular sau vreun nr de tel la care sa-l contactez in vederea unei programari?
despre dr stan ce mai stii?
nu am fost niciodata la clinica de pe panduri, dar spitalele din rom ma cam ingrozesc, de aceea as prefera o clinica particulara...
astept detalii...
eventual un id de mess pt a ne 'auzi' mai pe larg... -
Nu are cabinet particular,iar ca numar de telefon pot sa-ti dau nr de la spital, si ai putea veni odata cind este de garda. Nr este 021/4102170 interior 114.Oricine raspunde poti intreba de el sau cand este de garda.Daca vrei sa vii intr-o dupa-amiaza (cind este de garda) ar fii mai liniste,si il poti gasii prin intermediul celei de la camera de garda.