Un sfat urgent va rog!

•  
    • 4 mesaje
    7 Mai 2011, 14:46
    0 0

NU STIU CE SA MAI CRED...am fost la ginecolog...am facut control si recoltare pentru papanicolau....initial medicul mi-a dat un tratament constand in metronidazol 250mg cate 1/12h, ovule macmiror si tantum rosa pt spalaturi vaginale...aveam o secretie alba ca laptle batut nemirositoare dar abundenta si mancarimi locale..la fel si sotul...medicul a zis ca as avea vaginita candida...AM URMAT TRATAMENTUL IAR SOTUL MEU A LUAT SI EL METRONIDAZOL....acum am luat rezultatul de la papa si imi scrie cva de genul:
    -frotiu inflamator satisfacator pentru evaluare
    -este bifat la negativ pentru leziune intraepiteliala/malignitate si apoi flora microbiana mixta nespecificata,iar la candida scrie rare filamente
    -la anomalii ale celulelor epiteliale este un tabel si bifat doar la:celule pavimentoase superficiale frecvente normale,intermediare frecvente normale,celule glandulare endocervicale frecvente normale,leucocite polimorfonucleare frecvente,hematii rare
    citodiagnostic clasa II
    DIAGNOSTIC CITOPATOLOGIC IN SISTEMUL BETHESDA:FROTIU INFLAMATOR.NEGATIV PENTRU LEZIUNE INTRAEPITELIALA/MALIGNITATE
    LA recomandari o noua prelevare/examen bacteriologic/colposcopie biopsie
    MEDICUL mi-a zis ca dupa ciclu sa vin la CAUTERIZARE...Mentionez k am 24 de ani nici un avort si nici o nastere si n am avut parteneri multiplii doar pe sotul meu...ESTE INDICATA CAUTERIZAREA IN CAZUL MEU?SAU SA MERG LA ALT MEDIC?Vreau sa fac si eu un bebe si mi-e frik sa n apara apoi complicatii

•  
    • 1741 mesaje
    7 Mai 2011, 16:08
    0 0
    cere o alta parere
  •  
    • 2838 mesaje
    7 Mai 2011, 16:26
    0 0

Inainte repeta testul bactereologic...la urma cu cele 2 raspunsuri...schimba medicul...si informeazate mai bine...despre ce anume ar trebui cauterizat...un fibrom...?O curiozitate daca se poate...sustineai ca tu ai avut raporturi doar cu sotul tau...el le-a avut numai cu tine?de ati ajuns sa aveti aceasta problematica?

•  
    • 363 mesaje
    7 Mai 2011, 21:27
    0 0
    Consulta si alt medic,de unde esti?Ai grija cu sotul,nu te panica dar s-ar putea sa fie purtator de cine stie ce si sa te fi imbolnavit si pe tine.
  •  
    • 4 mesaje
    8 Mai 2011, 16:26
    0 0
    marylucrys said:

Inainte repeta testul bactereologic...la urma cu cele 2 raspunsuri...schimba medicul...si informeazate mai bine...despre ce anume ar trebui cauterizat...un fibrom...?O curiozitate daca se poate...sustineai ca tu ai avut raporturi doar cu sotul tau...el le-a avut numai cu tine?de ati ajuns sa aveti aceasta problematica?

•  
    • 1030 mesaje
    8 Mai 2011, 23:11
    0 0

Probabil ai vreo rana pe col..ca vad ca ti-au iesit hematii(sange)si probabil de aceea ti-a recomandat..stai linistita multe femei au asa ceva,daca este vb de asta si se trateaza usor..in rest,ai un inceput de candida..nimic ingrijorator..de aceea ai si colul inflamat,de la infectie..trebuie sa ceri parerea altui ginecolog,de ce ti-a recomandat cauterizarea,pt a sti cu certitudine..

Acest mesaj a fost editat de către eueu09: 8 Mai 2011, 23:15
  •  
    • 1030 mesaje
    8 Mai 2011, 23:17
    0 0
    kidokido said:
    Da gandestete si asfel nu numa k ai tu probleme daca nu ai avut contacte daca nu ai avut avorturi de unde atatea ?mai frate culmea tot sotiile sunt de vina pana la urma mai sa fie eu zik sa mergi la alt medik alte analize documenteazate exista doctori buni merita incercat pt sanatatea tasi ce ar fi sa isi faca si sotul niste analize ma rog?

Unde vezi tu,ca ar avea ceva sotul ei,sau ca ar fi luat ceva de la el,eu nu vad sa aiba vreo boala cu transmitere sexuala,nu mai speria fata daca nu te pricepi..candida o poti face oricand,cand se produc anumite dereglari in organism,la fel si infectiile nespecifice,cum ar fi vaginita..

Acest mesaj a fost editat de către eueu09: 8 Mai 2011, 23:20
  •  
    • 4 mesaje
    10 Mai 2011, 09:26
    0 0
    kidokido said:
    Da gandestete si asfel nu numa k ai tu probleme daca nu ai avut contacte daca nu ai avut avorturi de unde atatea ?mai frate culmea tot sotiile sunt de vina pana la urma mai sa fie eu zik sa mergi la alt medik alte analize documenteazate exista doctori buni merita incercat pt sanatatea tasi ce ar fi sa isi faca si sotul niste analize ma rog?
  •  
    • 4 mesaje
    10 Mai 2011, 09:27
    0 0
    kidokido said:

Eu snt din judetul Olt.mi-ati putea recomanda un medic bun va rog....Vreau si eu sa fac un bebe si voiam sa ma apuc din toamna si ma sperie tot c aud...