mi-e jena dar o sa va intreb totusi ,cu toate ca.......pierd f m
-
5 Mai 2011, 21:350 0
da , puteti ride de mine, dar ma macina de ani de zile aceasta problema. pierd f. mult singe, mai ales in ultimul timp. stiti voi cind mergi la baie cu scaunul. am incercat tot felul de unguente, supozitoare, detralex, ceaiuri dar fara nici un efect de ameliorare. simt ca problema se accentueaza si devine tot mai grava odata cu trcerea timpului. nu as merge inca la chirurg.astept un sfat serios
-
6 Mai 2011, 07:23ca sa inteleg mai bine, ai hemoroizi? sangerezi din cauza hemoroizilor? mergi la medic. sa pierzi atata sange nu e normal.
-
6 Mai 2011, 15:40Mergi la medic,fa-ti o colonoscopie,dar dr. stie cel mai bine ce sa-ti faca.Nu este normal sa pierzi atita singe de atit de mult timp,se poate agrava,poti avea vreo fisura anala,sau hemoroizi care s-au marit intre timp,sau sa se fi agravat situatia.Ce faci,iti bati joc de viata ta?Nu-i de ignorat asta.
-
24 Mai 2011, 12:20daca sangele e in scaun, e posibil, de asemenea, sa ai ulcer si sa sangerezi. Nu e de joaca. Nu-ti va trece cu supozitoare sau unguente. Mergi la dr. In cel mai fericit caz ai hemoroizi.
-
24 Mai 2011, 14:15mariusic , nu e de gluma. Poti sa ajungi la superinfectie, la septicemie, hermorargie etc. Ori mergi mai intai la medicul de familie, dar la cum pare de grav, eu zic sa mergi direct la proctologie.