atacuri de panica
-
0 0
buna poate sa ma ajute cineva ,trebuie sa plec cu avionul si am o stare de nelinsite mai exact atacuri de panica.as putea sa iau sedatif pc?
-
Esti sigura ca sunt atacuri de panica? Nu e doar anxietate?
Atacurile de panica is oribile, am avut si eu ghinionul sa am unul si simteam ca mor si ca-mi pierd mintile, pe langa asta nu-mi simteam membrele si nu puteam respira.
Trebuie sa te gandesti de la ce vine frica asta?
Gandeste-te cati oameni merg cu avionul zilnic.
SI ceva care sa te incurajeze, avionul este cel mai sigur mijloc de transport.
LISTA E ASA, de la cele mai sigure la cele mai periculoase: Avionul, trenul, masina.
Cele mai putine accidente se intampla avioanelor. Gandeste-te cate aterizeaza si decoleaza in fiecare zi, sunt aproximativ 6000 de zboruri pe zi. si zeci de mii de pasageri. Cand un avion face accident afli la televizor, afli peste tot. Dar cu masinile....in fiecare zi sunt cel putin sute de accidente.
-
Daca zici ca sant atacuri de panica ...inseamna ca ti se intamplau si inainte...de a sti ca trebuie sa iei avionul..ma ref in alte situatii....daca nu anseamna ca starea aceasta de neliniste...ti-a venit din momentul ce ai stiut ca vei pleca....si eu am aceeasi neliniste ..dar sufar de rau de inaltime,mare etc...pt toate aceste probleme cer sfatul unui farmacist...
-
Buna,
Daca ai atacuri de panica sau o stare de neliniste strict legata de mersul cu avionul, poti lua 1 cp Anxiar sau 1 cp Xanax inainte de zbor. Aceste medicamente se elibereaza pe baza de prescriptie medicala, insa 1 cp iti poate da orice farmacista si fara reteta. Aceste medicamente sunt anxiolitice, nu au nici un fel de contraindicatii (cu exceptia sarcinii) si singura restrictie este ca nu trebuie sa consumi alcool in ziua respectiva. In general nu au nici un fel de efecte secundare, dar sunt persoane care au o oarecare stare de somnolenta ceva mai frecvent la Anxiar, dar si la Xanax.
Daca ai aceste stari si in alte situatii, nelegate de zbor- la lucru, acasa etc in mod frecvent, te sfatuiesc sa consulti un medic psihiatru.
-
Fw:
Când creierul este supraîncărcat şi stresat, specialiştii recomandă această tehnică pentru o bună relaxare. Doar trebuie să urmezi simplele instrucţiuni:
Cu ajutorul mouse-ului, trage litera B peste litera E:
Bagă-i pe toţi în mă-sa şi du-te să bei o BERE
Acest mesaj a fost editat de către alana: -
emiluza said:
buna poate sa ma ajute cineva ,trebuie sa plec cu avionul si am o stare de nelinsite mai exact atacuri de panica.as putea sa iau sedatif pc?
Cel mai bine sa te duci la medic. doar un medic stie intr-adevar ce ai si ce medicamente sa iti dea. Nu lua astfel de medicamente asa..oarecum.
-
Ideal ar fi sa te linistesti si sa gandesti pozitiv. Exercitii de respiratie. La mine functioneaza. Atunci cand nu functioneaza, ma indrept spre acele "pastile minune" care ma linistesc. Sedatif PC este slab. Eu ma "linisteam" cu Calmogen, insa imi da stari de somnolenta. Acum o saptamana, o prietena de-a mea a primit recomandare de la farmacista Bien Plus. Tot din plante. Prietena mea spune ca s-a linistit dupa administrarea lui. Voi ati auzit de asa ceva?
-
Vezi ca se gasesc in farmacie pastile speciale pt calatoriile cu avionul, masina, vaporul. Nu stiu cum se cheama aici, dar daca intrebi farmacistul iti poate spune.
Eu folosesc varianta australiana "travacalm" si sunt f fericita cu ele, eu nu faceam atac de panica dar vomitat mult...mai ales ca drumul meu este de 24-25 de ore efective de zbor cu avionul, dupa ce urc in avion iau imediat o pastila si ma linisteste...
Cauta in farmacii, sigur o sa gasesti ceva pt RAU de Avion, masina,...vapor...