Cade oarul fetitei mele de diar 4 ani pe diferite portiuni ale c
-
0 0
Buna tuturor.
Sant Adi si sant din Suceva , acum sant in italia cu familia (fetita si sotia lucram aici , fata o am la gradinita aici)
Care este problema mea si rog sa ma ajute care cunoaste cat de cat , fata mea are doar 4ani si 6 luni , este o scumpa , vioaie jucausa (si foarte ingrijita nui lipsestenimic ) nu am alte probleme cu ea dar sa ivit asta pe neasteptate.
De revelion sotia a vazut pe capul ei o mica chelie de de 1cm rotunda , am zis ca poate asai din nastere , am lasat asa dar intre timp i-au mai aparut si altele (toate rotunde de chiar 2-3cm indiametru) .
Am fost la medicul de familie aici in italia si ma trimis la dermatolog , am fost la el si sa uitat si mi-a dat 2 solutii de regenerare , dar vad ca a mai aparut o alta pata , pur si simplu i se rareste parul pe diferite locuri pana nu mai ramane un fir acolo .Am fost intre timp si iam facut toate analizele la sange , urina si au iesit bine deci cei de facut nu inteleg
, va rog ajutatima ..
Acest mesaj a fost editat de către SNYPERUL: -
E pelada.Trebuie sa va duceti la dermatolog care sa va indice tratament.Pelada de obicei apare ori pe baza de stres ori ceva probleme cu tiroida si tratamentul este de lunga durata,in functie de cum raspunde organismul intre 3-6luni pana la cativa ani.
Da,la inceput se fac ungeri cu ceva pentru regenerare dar daca nu da rezultate trebuie un tratament mai dur.Nu vreau sa te sperii dar nu e ceva de care sa scapi usor.Eu am o prietena cu problema asta de ceva ani se chinuie sa ii dea iar parul.Cautati un medic bun si faceti analize si la tiroida!
Acest mesaj a fost editat de către Ioana_2011: -
Ma mira faptul ca ...la cei 4 ani jumate un copil sa nu aiba un pediatru...inainte de dermatologi...si lotiuni din auzite..nu mai santem pe vremurile cand mergeai la medicul satului cu caruta si 10 km...ca sa-ti dea nu stiu ce alifie...Cred ca indiferent in care tara esti...copilul are asistenta gratuita...si este cel cu prioritatea maxima...inaintea adultului...Faptul ca nu ai specificat acest lucru....ma cam pune la indoieli...medicul de baza e doar pt adulti...trimiterea la dermatolog...ti-o face dansul.Cand e vb de un copil pediatrul are primul cuvant......