scurgeri maronii

•  
    • 1 mesaje
    29 Apr 2011, 16:51
    0 0

salut...am o problema,acum vre o luna sa zic,am observat pe lenjerie ceva de culoare galbui-verzui,urat mirositor...mi-a curs o perioada apoi a incetat!Acum de cateva zile am observat ca a inceput sa imi curga ceva maroniu,desi menstruatia mi-a trecut de zile bune(zic asta pt ca de regula inainte si dupa imi cutge o secretie de aceasta culoare)ma puteti ajuta cu vre-un sfat?...as cam evita doctorul,totusi...va multumesc!

•  
    29 Apr 2011, 17:11
    0 0
    De ce sa eviti doctorul?
  •  
    • 1030 mesaje
    29 Apr 2011, 17:12
    0 0

De ce sa eviti doctorul..trebuie sa mergi la medic,mai ales ca ai avut acea secretie galbuie-verzuie..este semn de infectie.trebuie tratata,nu trece de la sine..iar cu scurgerea maro,poate o fi o dereglare..numai medicul iti poate spune cu certitudine si bineinteles analize..

Acest mesaj a fost editat de către eueu09: 29 Apr 2011, 17:12
  •  
    • 14 mesaje
    24 Mai 2011, 12:22
    0 0
    s-r putea sa ai o vaginita, sau o candidoza. Mergi la dr.
  •  
    • 14 mesaje
    24 Mai 2011, 12:22
    0 0
    s-r putea sa ai o vaginita, sau o candidoza. Mergi la dr.
  •  
    • 1148 mesaje
    24 Mai 2011, 13:50
    0 0
    deynnna, ginecologul e un doctor ca oricare altul. Va trebui sa te inveti ca cel putin 1 data pe an sa mergi la ginecolog sa-ti faci analizele si sa te tina sub observatie. Testul Babes Papa Nicolau este un test care arata si probabilitatea de cancer uterin si se face cel putin 1 data pe an.
    Asa ca ai grija de sanatatea ta, ca nu-i de joaca si nu evita doctorul. Secretia aia verzuie e cam ciudata. Daca nu te tratezi corespunzator poti sa ajungi sa ai probleme mari de tot si pana la urma tot la ginecolog ajungi doar ca cu un diagnostic mult mai grav.