durerile de masea

•  
    • 38 mesaje
    29 Apr 2011, 13:19
    0 0

Buna evelor!!!

Aveti vreun secret cu care pot combate durerile de masea???Ceva babesc,eventual?!?!?Prietenul meu are aceste dureri de cateva zile si pentru ca face sport,kaiac-kanoe,nu are voie sa ia medicamente,acestea iesind la nu stiu ce analize si pentru care va fi suspendat 2 ani, daca se gasesc substantele respective in sange.Stiti vreo modalitate prin care poate scapa de aceste dureri??

•  
    • 1030 mesaje
    29 Apr 2011, 14:40
    0 0
    Eu nu inteleg,trebuie sa existe niste medicamente,care sa aiba voie,.nu poate sta asa cu durerea,sau sa vorbeasca cu medicul lui,ce poate lua..daca e vb doar de o nevralgie,daca e ceva mai mult de atat,carie,trebuie sa mearga la stomatolog,ca durerile astea nu trec de la sine..
  •  
    • 53 mesaje
    9 Mai 2011, 19:14
    0 0

Poate incerca sa puna cuisoare (sunt niste condimente) la maseaua cariata, asa ne punea bunica cand eram copii pana ajungeam la stomatolog.

Dar asta este o solutie pentru 5 minute, solutia reala este stomatologul: daca sunteti din Bucuresti va pot recomanda cu toata increderea un stomatolog foarte ok, e tanar si nu-si bate joc de timpul pacientului: programarea e programare, lucreaza si de urgenta daca vreti si ce-i mai importanta, FARA DURERE. Il cheama Dumitriu (celalalt nume imi scapa acum, ca nu ne tutuim!)  si il gasiti aici: www.imperialdent.ro