pete spontane sub ochi

•  
    • 2 mesaje
    25 Apr 2011, 01:03
    0 0

Fetelor va rog sa ma ajutati si pe mine !!! De fiecare data cand plang imi apar spontan niste pete maronii sub ochi care arata ca pistruii. azi-noapte mi-a fost fff rau si dupa ce am varsat, acele pete mi-au reaparut desi nu am plans. Mi-e sa nu am probleme cu ficatul....voua vi s-a intamplat asa ceva?

•  
    • 4 mesaje
    25 Apr 2011, 09:00
    1 0
    probabil este ceva pe sistem nervos...cel mai bn ar fi sa te duci sa te consulte un medic
  •  
    • 5609 mesaje
    25 Apr 2011, 23:20
    0 0

Nu are legatura directa cu plansul, dar are de-a face cu ficatul sau colecistul. Cand mancam lucuri grele la fel ca si atunci cand suntem suparati, stresati, necajiti.. ficatul se inflameaza si apasa pe colecist provocand stari de voma, dureri de cap, stari de rau...pete pe fata.

Acest mesaj a fost editat de către Maricon: 25 Apr 2011, 23:21
  •  
    • 185 mesaje
    26 Apr 2011, 12:22
    0 0
    Buna,

Eu cred ca sunt mici vase...sunt mici pleznituri superficiale...de la efort cand plangi...si de la efortul ca ai varsat...
    sunt fix sub ochi, nu?...acolo unde e cearcana??
    in cate zile iti trec?
  •  
    • 2 mesaje
    26 Apr 2011, 23:14
    0 0
    Va multumesc mult pentru sfaturi ! M-am gandit ca este ceva de la ficat, maine imi voi face o programare la Medlife sa vad despre ce e vb.
    @Ana_care_a_plans : Sunt mici pete maronii, nu sunt iesite in relief, identici cu pistruii, chiar sub ochi la cearcane. Imi trec treptat in 3 zile.

Va multumesc mult inca o data si va voi tine la curent imediat dupa control !
  •  
    • 185 mesaje
    27 Apr 2011, 11:31
    0 1
    Da, chiar te rog frumos sa ne spui concluziile dupa control. Eu votez pt parerea mea spusa anterior...nu cred ca e ficatul...multa sanatate si astept vesti.