Suplimente pt. activitate intelectuala
-
7 Dec 2004, 19:510 0Aveti vreo sugestie cu privire la suplimentele pt activitatea intelectuala. Sunt studenta si imi este din ce in ce mai greu sa ma concentrez dupa mai multe ore de curs. Dupa aia vin acasa si am 1000 de teme, proiecte, prezentari de pregatit, dau si meditatii. La sfarsitul zilei am creierii "prashtie". Am incercat o sa dorm mai mult, dar tot epuizata sunt si dupa un somn de 9-10 ore. Ce ma sfatuiti sa iau?
-
7 Dec 2004, 21:17Eu iau in aceste perioade stresante( si eu sunt studenta) spirulina de la Hofigal si Laptisor de matca, care ajuta mult la oboseala. Iar spirulina e foarte buna pentru imbunatatirea memoriei.
-
8 Dec 2004, 00:17Si Lecitina ajuta la memorie, concentare. Laptisorul de matca e foarte bun.
-
8 Dec 2004, 17:34Chiar conteaza daca spirulina e de la Hofigal, pt ca am vazut o gramada de variante de spirulina pe piata. Cate pastile iei pe zi? Si cu laptisorul de matca cum se procedeaza? Sub ce forma il iei si de cate ori pe zi? Se gaseste la plafar?
-
8 Dec 2004, 21:31Recomand NRG-ceai instant produs de Herbalife. Furnizeaza o energizare excelenta si naturala. Contine extract din seminte de guarana, extract de ceai negru, extract de coaja de lamaie. Se consuma rece sau cald de doua ori pe zi.
Pentru alte lamuriri astept e-mail la tantza_9@hotmail.com -
9 Dec 2004, 11:14Eu am luat numai de Hofigal, dar tu poti sa faci cum vrei. Eu iau 3 pastile pe zi.Laptisorul de matca se gaseste si la Plafar si al magazinele Apicola, e sub forma de pastile si se ia tot 3 pe zi inainte de masa.