tresariri in somn

•  
    • 1 mesaje
    20 Apr 2011, 16:46
    4 2

De un an tresar in somn-imediat dupa ce adorm. Credeam ca vor disparea aceste simptome in timp. Dar s-au rarit, nu au disparut. Am facut analizeze cand au aparut aceste stari. Aveam o scadere de calciu ionic,destul de mica. Daca aveti asa sa-mi spuneti si mie cum au disparut tresaririle. Ma obosesc noaptea.

•  
    • 16 mesaje
    20 Apr 2011, 16:53
    1 0
    Buna ziua!

Vazusem prin comert ca exista ceaiuri pentru un somn linistit,sau ceva de genu.

O zi buna!
    Green for You
  •  
    • 3 mesaje
    20 Apr 2011, 20:21
    1 0

Va intereseaza o cale de vindecare naturala? Ati incercat vreo metoda alternativa in acelasi timp cu medicina clasica? Va pot recomanda cu mare incredere pe acest terapeut, site-ul este www.bioterapia-ro.com. Succes

•  
    • 112 mesaje
    21 Apr 2011, 00:25
    0 1
    cred ca si mie mi se intampla (mai rar), tresar in somn ca si cum as cadea in vis..e ciudata senzatia..Plus ca mi se intampla sa ma trezesc in toiul noptii cu crampe puternice musculare la picioare jos (pulpite) este ingrozitor de dureros, imi vine sa urlu..
    Nu stiu care ar fi cauza..
  •  
    • 735 mesaje
    21 Apr 2011, 20:38
    0 0
    elenagp said:

De un an tresar in somn-imediat dupa ce adorm. Credeam ca vor disparea aceste simptome in timp. Dar s-au rarit, nu au disparut. Am facut analizeze cand au aparut aceste stari. Aveam o scadere de calciu ionic,destul de mica. Daca aveti asa sa-mi spuneti si mie cum au disparut tresaririle. Ma obosesc noaptea.

Pe masura ce inaintezi in varsta se vor rari. La mine asa se intampla.

•  
    • 5609 mesaje
    23 Apr 2011, 13:47
    0 0

Am gasit in Revista Formula AS ceva pt tine:

http://www.formula-as.ro/2004/610/sanatate-35/am-carcinom-spino-celular-4908

Doresc un tratament eficace contra insomniei"
    (Raspuns pentru Maria Popa - Bucuresti, F. As nr. 564)

"Stimata doamna Maria, cei mai multi dintre noi se duc la culcare seara, asteptandu-se ca dimineata sa se trezeasca odihniti. Dar pentru multa lume nu este chiar atat de usor. Indivizii al caror ritm circadian (periodicitatea manifestata la fiecare 24 ore) este dereglat in mod constant au probleme cu somnul si, pe langa disconfortul fizic si senzatia de oboseala, au loc si procese biologice care le pot afecta sanatatea. Melatonina, un hormon natural din corpul omenesc, este un element foarte important in controlarea ceasului nostru biologic. Cand se intuneca, corpul nostru secreta melatonina, in incercarea de a pregati organismul pentru perioada de odihna. Insa daca sinteza melatoninei in organism scade, perturbandu-se perceptia despre zi si noapte, echilibrul interior se degradeaza. Astfel, pot aparea tulburari de somn sau ne simtim obositi imediat ce ne trezim dimineata. In sensul acesta, va recomand Bio-Melatonina, care ajuta la restabilirea echilibrului, inducand astfel un somn profund si odihnitor. Acest lucru ofera avantaje cu precadere in cazurile in care lucram in ture, zburam cu avionul pe distante lungi, schimband frecvent fusul orar, lucram pe timp de noapte etc. In afara de rolul in reglarea somnului, Bio-Melatonina este un antioxidant puternic care protejeaza celulele impotriva radicalilor liberi, care le-ar putea distruge. Aceasta substanta are rolul unui "mecanic" ce examineaza organismul pentru a repara eventualele distrugeri cauzate de poluare. Noaptea, melatonina determina organismul sa se concentreze pe activitatea de odihna si reparare, somnul fiind linistit si odihnitor. Multa sanatate!"
    Dr. Claudia Ciocan - Bucuresti, tel. 021/202.30.23

Acest mesaj a fost editat de către Maricon: 23 Apr 2011, 13:50
  •  
    • 5609 mesaje
    23 Apr 2011, 14:04
    2 0

Insomnie - inainte de culcare, se iau 1-2 linguri mari de miere de tei sau de mac.

Suplimentar, se poate bea si un pahar de lapte cald. Este un tratament simplist in aparenta, dar care in multe cazuri s-a dovedit a fi extrem de eficient. "De vina" - se pare - sunt anumite vitamine, minerale si enzime continute de miere, care favorizeaza secretia de serotonina si melatonina, doi neurotransmitatori care induc o stare de calm si de relaxare profunda, ce favorizeaza o regenerare nervoasa si psihica completa.

Epuizare nervoasa - se face un tratament de 12 zile cu miere cu laptisor de matca 2%. Are efecte tonice psihice miraculoase, favorizand refacerea capacitatilor psihice si intelectuale. Este si un foarte bun remediu contra depresiilor.

Hiperexcitabilitate nervoasa - se elimina pentru o perioada de 6 luni din alimentatie zaharul, faina alba, cafeaua si alimentele cu conservanti.

Zaharul va fi complet substituit de mierea de tei si de salcam, din care se vor consuma minimum 6 lingurite pe zi.

Acest regim, nu foarte usor de tinut pentru persoanele care nu au o vointa puternica, are in timp efecte miraculoase, acolo unde neurolepticele de sinteza au dat gres.

Acest mesaj a fost editat de către Maricon: 23 Apr 2011, 14:06