Bioterapie Metoda Zdenko Domancic
-
19 Apr 2011, 19:410 1
In iarna am fost la un bioterapeut in Bucuresti, care a venit din Statele Unite dupa 21 de ani si a deschis un cabinet aici. El a adus si practia acum in Bucuresti o metoda de bioterapie noua la noi care se numeste Metoda Zdenko Domancic.
Eu am avut depresie foarte mare, dureri cronice de umar si fibrom uterin cu dureri puternice si sangerari. Am facut 4 zile consecutive terapie pentru ca acesta este tratamentul( este non-invaziv, nu se foloseste nici o aparatura, fara mediamente) si dupa aceste 4 zile am avut o luna pauza. In timpul asta am inceput sa ma simt mult mai bine.
Dupa pauza de o luna am revenit la o alta sedinta de 4 zile de terapie, dar de data asta am avut nevoie doar pentru umarul care ma durea insa mai putin ca inainte de terapie. Depresia, insomnia, sangerarile si durerile au disparut, iar la ecografia transvaginala am constatat ca fibromul s-a redus considerabil, nemaifiind nevoie sa fac operatie. Medicamentele pentru durere imi dadeau probleme la stomac, acum nu mai este nevoie sa le iau.
Cunosc si alte persoane care au facut terapie odata cu mine si care s-au simtit foarte bine dupa tatament, nu au mai avut nevoie de interventii chirurgicale, au redus doza de medicamente sau chiar nu au mai avut nevoie de medicamente dupa terapie. Am vazut cazuri in care persoane imobilizate de luni de zile in scaun cu rotile au inceput sa mearga dinnou.
Pe mine m-a ajutat foarte mult si va recomand cu incredere si voua pe acest bioterapeut ( numele lui este Alex Basoc). El ia cazuri foarte dificile, dar se ocupa si de probleme generale. Daca sunteti interesati vedeti http://www.bioterapia-ro.com
Daca aveti intrebari legate de metoda Zdenko Domancic de bioterapie imi puteti scrie oricand pe adresa lence.blunt@gmail.com. Va rog numai intrebari serioase si legate de rezolvarea problemelor de sanatate.