painea integrala
-
7 Dec 2004, 01:110 0Am inteles ca e mai buna decat cea alba din mai multe motive.Acum nu stiu care-i diferenta intrea aceasta si cea graham,eu nu vreau sa slabesc.
-
7 Dec 2004, 09:20Painea integrala, chiar si painea graham sunt mult mai sanatoase decat painea alba si alte specialitati de panificatie care de altfel sunt atat de gustoase, din pacate. Painea integrala nu este facuta din faina alba care este prelucrata (procesata in industria panificatiei si arata astfel datorita proceselor chimice de inalbire, etc.). De aceea faina bruta din care se face painea integrala este mult mai sanatoasa pt orice organism nu neaparat pt slabire. E buna si la digestie si la stomac, etc. Acum nu stiu ce sa-ti spundespre graham dar sinera sa fiu cred ca si grahamul are ceva faina alba in compozitie. Dar oricum e mai buna decat cea complet alba.
-
7 Dec 2004, 23:19painea integrala se obtine din grau macinat si neprelucrat iar grahamul este obtinut din faina prelucrata (alba) amestecata cu tarate.
Daca nu poti sa mananci paine integrala incerca sa mananci graham dar cu cat este mai prelucrata faina cu atat ingrasa mai mult. Incearca de la Vel Pitar specialitate neagra cu tarate... este chiar f buna la gust. Cel mai bine e sa manaci paine integrala dimineata su iaur sa branza cat mai degersate. -
8 Dec 2004, 01:14Multumesc,fetelor!
Acum ca sa zic,eu consum paine integrala iar iubitul meu care tine regim consuma graham,ar trebui sa facem schimb?Oricum el se mentine la greutatea care vrea.