Exista frumusete pe cai naturale!

•  
    • 16 mesaje
    18 Apr 2011, 15:05
    0 0

De ce cosmetice naturale? Din doua motive:

Primul, pentru ca daca folosesti odata cosmetice naturale handmade, vei sesiza imediat diferenta intre ele si produsele cumparate din supermarket. Rezultatul este ca nu vei mai dori sa te speli cu nimic altceva decat cu cosmetice naturale, iar corpul tau va radia de sanatate si frumusete.

Al doilea motiv-pentru sanatatea ta si a familiei tale. In zilele noastre, toate produsele pe care le folosim si le luam din comert sunt pline de substante nocive pentru organismul tau. Zilnic te speli cu arome sintetice pe fata, cu parafina pe corp, te demachiezi cu conservanti aritificiali si iti pui pe tine parabeni.Green for You iti oferta un altfel de sapun natural: o gama variata de sapunuri fantezie, in forme artistice si arome delicioase.Sapunul lichid, gelul de dus si samponul sunt de asemenea produse handmade, din ingrediente naturale alese cu atentie pentru fiecare model, imbogatite cu extracte de plante.

Green for You va ofera o gama variata de cosmetice naturale,special pentru dumneavoastra! Pentru orice detalii, va stam la dispozitie! Impreuna putem face ca lumea sa fie un loc mai sigur pentru noi!

"Intotdeauna am fost pasionata de trendul produselor naturale, care la noi este net inferior standardului european; am inceput dintr-o joaca, m-am jucat cu combinatii de elemente naturale-uleiuri vegetale, uleiuri esentiale, extracte de plante, am studiat foarte mult beneficiile lor asupra sanatatii noastre si intr-un final s-a nascut aceasta firma. As dori sa trag un semnal de alarma asupra utilizarii sapunurilor si cosmeticelor industriale, care sunt detergenti periculosi pentru organismul nostru si sa incerc o educare a societatii in vederea folosirii produselor naturale" afirma Corina Iosub, Manager Green for You

CONTACT : Corina Iosub 0724.425.957                       inapoi_la_natura@yahoo.com